Dică a bifat încă trei transferuri la SCM Pitești. Doi dintre ei au meciuri în Liga 1, sunt din Craiova și au jucat la Steaua sau Viitorul

SCM Pitești este una dintre cele mai active echipe din ligile inferioare pe piața transferurilor. Gruparea argeșeană preluată de Nicolae Dică are ca obiectiv promovarea, nu stă foarte bine în campionat și pentru a recupera din terenul pe care l-a cedat în tur face schimbări majore în lot. Inițial, când Schumacher încă era antrenor, s-a renunțat la 13 jucători, iar în locul acestora fuseseră achiziționați Adrian Iaman­di, Ionuț Rădescu și Ciprian Tănasă. Odată cu intalarea noului staff tehnic au fost aduși și Bogdan Stancu și Geor­ge Cotigă, iar ieri s-a reușit încă trei transferuri.

Ionuț Năstăsie (foto mic 1), Ionuț Șerban și Antonio Cruceru sunt, potrivit Curierul zilei, noile achiziții ale echipei SCM Pitești, a șaptea clasată în Seria a 3-a a Ligii 3, la nouă puncte în spatele liderului Inter Olt Slatina. Primii doi jucători au sem­nat pe un an și jumătate cu formația pregătită de Nicolae Dică, iar Cruceru a semnat până la sfârșitul acestui sezon competițional, cu drept de prelungire.

Ionuț Năs­tăsie (23 de ani), originar din Craiova, a evoluat ca mijlocaș la Steaua, Universitatea Cluj și Viitorul Constanța, iar pe plan internațional a bifat mai multe selecții la echipa națională de fotbal Under 19 a României.

Ionuț Andrei Șerban (23 de ani), originar tot din Craiova, este mijlocaș și a evoluat la Chindia Târgoviște, Viitorul Constanța, CS U Craiova, iar în ultimele două sezoane a jucat pentru CS Podari, în Liga 3. Șerban are și nouă prezențe în Liga 1, la Viitorul.

Antonio Cruceru (19 ani, foto mic 2), din Filiași, es­te un mijlocaș care în turul campionatului actual a fost împrumutat de Viitorul la Chindia Târgoviște, în Liga 2, însă grupare care a renunțat la el în această iarnă din cauza problemelor de indisciplină. Pentru dâmbovițeni a jucat în zece meciuri și a dat un gol.

Dică spune că rămâne la SCM, nu se gândește să meargă la FC Brașov

În altă ordine de idei, antrenorul Nicolae Dică a infirmat zvonurile care îl dădeau ca și plecat de la Pitești pentru a accepta, împreună cu Mirel Rădoi, oferta de a o prelua pe FC Brașov, în Liga 2. Fostul stelist spune că va continua munca pe care a început-o la gruparea din Trivale și vrea să readucă Piteștiul cel puțin în Liga 2.

„Eu am semnat un contract cu SCM Pitești și vreau să respect angajamentul pe care l-am semnat. Voi rămâne antrenor la SCM Pitești și nu voi pleca în altă parte. Eu sunt un om de onoare și îmi respect cuvântul dat oamenilor care au a­vut încredere în mine. Vreau să fie clar pentru toată lumea că sunt și voi rămâne antrenorul SCM Pitești, cu care vreau să promovez în Liga a 2-a. Am un proiect pe termen mai lung, cu obiective îndrăznețe, și voi face tot posibilul să readuc fotbalul argeșean acolo unde îi este lo­cul”, a spus Dică, pentru scmpitesti.ro, site-ul oficial al clubului alb-violet.

Pe aceeași temă