„Diavolii” stau la pândă! „Dacă nu îl ia City, îl va lua Manchester United”

01 Dec. 2011, 12:53 Bursa transferurilor

Costel Pantilimon i-a calificat pe englezii de la Manchester City în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Portarul român a avut două intervenții incredibile în partida cu Arsenal, la scorul de 0-0, și a contribuit decisiv la prima victorie a „Cetățenilor” pe terenul lui Arsenal după 36 de ani.

„Panti” se pare că i-a convins pe cei din conducerea lui City să-l cumpere definitiv de la Poli Timișoara, englezii trebuind să plătească între 2 și 3 milioane pentru un transfer. Fostul șef al lui Pantilimon, Gheorghe Chivorchian, anunță că dacă Manchester City nu se va mișca rapid, rivalii de la United l-ar putea „fura” pe tânărul goalkeeper.

„Nu a făcut un meci bun, ci un meci senzațional. Era de așteptat ca Pantilimon să crească la City, având în vedere ce logistică și ce școală de fotbal e acolo. Mai mult, a avut o concurență serioasă. Joe Hart e titular în naționala Angliei, iar ‘Panti’ îl ține în priză prin aceste evoluții excelente. În acest moment, toată lumea câștigă: Manchester City are doi portari în formă, naționalele Angliei și României pot conta și ele pe ei, iar Poli Timișoara are și ea doar de câștigat. Avem mai multe clauze în contract. Dacă vor să îl cumpere acum, noi primim o sumă. Dacă se vor decide să îl ia definitiv din ianuarie, este o altă sumă, iar dacă vor hotărî să îl păstreze la primăvară, vom primi alți bani. Bineînțeles, sumele cresc odată cu trecerea timpului. Dacă nu îl ia City, îl va lua Manchester United”, a declarat Gheorghe Chivorchian pentru Evenimentul Zilei.

01 Dec. 2011, 12:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă