Diarra, dorit de Național Sebiș. Abrudean: „Cheia e la cei de la Giarmata”

Diarra, dorit de Național Sebiș.** Abrudean:

După Ștefan Mardare, sosit pe malul Crișului Alb încă din vară, campioana de toamnă din Seria a IV-a a Ligii 3, Național Sebiș, își dorește un alt fotbalist de la fosta divizionară secundă, FC UTA SA. Abdoulaye Diarra a început actuala stagiune la Millenium Giarmata, formație care la un moment dat avea pretenții la promovare, dar care acum pare să fii abandonat lupta. Ivorianul de 28 de ani și-a făcut bine treaba pe banda stângă a teamului din județul Timiș și a suscitat interesul Sebișului, care speră să-l transfere chiar în această iarnă.

„Ni l-am dori ca variantă de fundaș sau mijlocaș stânga, însă cheia e la cei de la Giarmata. Fotbalistul mai are contract acolo până în vara anului următor, trebuie să-și rezolve cumva situația pentru a veni la noi. Întotdeauna l-am apreciat pe Diarra, chiar vorbeam des cu Adrian Falub despre el, despre seriozitatea cu care se pregătește și concentrarea cu care intră pe teren de fiecare dată”, spune Adrian Abrudean.

Pe de altă parte, antrenorul Naționalului recunoaște că se mai poartă discuții și cu alți jucători, însă: „Nu e nicio problemă dacă nu vom concretiza toate mutările pe care ni le dorim. Așa cum am mai spus, mă bazez în primul rând pe fotbaliștii care ne-au dus pe primul loc în această toamnă și nu am nicio problemă să ne mai completăm numeric lotul cu jucători din ligile trei sau patru”.

Sebișenii se întorc din vacanță pe 19 ianuarie, iar pe 30 pleacă într-un cantonament la Bekes, în Ungaria. La revenirea din țara vecină, pe 8 februarie, începe seria partidelor de verificare.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă