Despărțire de ASU Poli după doar trei etape. Jucătorul se gândește să pună ghetele-n cui: „Îmi pare rău că părăsesc această echipă”

ASU Politehnica are un fotbalist mai puțin în lot în săptămâna meciul cu Rapid. Este vorba de un jucător adus vara aceasta la formația alb-violetă. Sabin Lupu (26 de ani) nu mai face parte din lotul timișorenilor, iar fotbalistul a explicat pentru Liga2.ProSport.ro motivele acestei decizii.

Mijlocașul lateral spune că decizia e fundamentată pe motive mai degrabă personale și că nu exclude să se lase de fotbal, deși are doar 26 de ani. „Am luat decizia de a pleca din motive personale. Nu pot să intru în amănunte, dar îmi doresc să stau cât mai aproape de familie. Chiar mă gândesc foarte serios să renunț la fotbal”, spune Lupu.

În trei din partidele jucate de ASU cu Mioveni, Pandurii și Daco-Getica, Lupu a fost titular în două dintre ele. În total, are 135 de minute în trei jocuri în alb-violet.

Fotbalistul care în cariera sa a mai jucat pentru Pandurii, FC Caransebeș, Măgura Cisnădie, Gaz Metan Mediaș, FC Hermannstadt, U Craiova 1948 SA și ACSO Filiași spune că regretă că pleacă de la echipa susținută de suporterii timișoreni. „Am avut niște discuții cu stafful tehnic și m-a înțeles că trec printr-o perioadă mai puțin bună. A fost strict alegerea mea. Stafful mi-a oferit încredere și a făcut tot posibilul să mă ajute, dar sunt strict problemele mele. Îmi pare rău că părăsesc această echipă, mai ales că am găsit un grup minunat și le doresc multă baftă în continuare”, a mai adăugat Lupu.

Sâmbătă, de la ora 18:00, ASU Politehnica Timișoara joacă la București, pe stadionul Regie, cu Rapid. ASU Poli e pe locul 11, cu 3 puncte, iar Rapid e pe poziția a 9-a, cu 4 puncte.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Pe aceeași temă