Dennis Man, ținut în tribună de zgârcenia lui Becali. Cum vrea să scape finanțatorul FCSB de datoriile către UTA

Dennis Man, ținut în tribună de zgârcenia lui Becali.** Cum vrea să scape finanțatorul FCSB de datoriile către UTA

Unul dintre cei mai lăudați tineri fotbaliști ai României din ultimii ani, Dennis Man a început în forță la FCSB. Adus pentru 300.000 de euro plus alte clauze importante de la UTA Bătrâna Doamnă, puștiul care a prins 8 meciuri în tricoul roș-albastru în prima parte a campionatului Ligii 1 a dispărut complet din echipă în 2017. Cu toate că o posibilă explicație poate fi dată de venirile lui Alibec și Gnohere, precum și de revenirea lui Florin Tănase.

Totuși, semnalele venite de la Arad susțin faptul că Man nu mai apare în echipă din cauza clauzelor din contractul de transfer. Concret, dacă Dennis Man ar juca zece partide în tricoul FCSB în acest sezon, atunci Gigi Becali ar fi obligat să plătească 100.000 de euro celor de la UTA. La fel și dacă Man ar ajunge la echipa națională, FCSB ar fi obligată la plata unei alte sute de mii de euro către clubul arădean.

„Inițial, vicecampioana României ar fi dorit ca următorii 100 de mii de euro pentru atacantul de 18 ani să-i plătească arădenilor la atingerea cotei de zece goluri oficiale. În noaptea transferului, când mai erau câteva ore până la încheierea perioadei mercatto, șefii UTA-ei și-au jucat puternic „cartea” și l-au determinat pe Gigi Becali să achite clauza la zece meciuri jucate de Man în „roșu-albastru„, scrie publicația Glasul Aradului.

Scăparea lui Gigi Becali se poate numi Robert Vîlceanu. Împrumutat în această iarnă la UTA, Vîlceanu are în contract o clauză de cumpărare definitivă de 100.000 de euro, exact atât cât ar putea datora FCSB arădenilor dacă Man atinge borna de zece jocuri oficiale.

Pe aceeași temă