Delta confirmă în mod oficial despărțirea de Gache!

Delta confirmă** în mod oficial despărțirea de Gache!

În urmă cu câteva zile, Liga2.ro a anunțat în exclusivitate că gruparea Delta Tulcea a încheiat colaborarea cu antrenorul Constantin Gache, chiar dacă șansele de promovare ale echipei de pe Dunăre nu sunt compromise. Astăzi a venit și confirmarea oficială a informației oferite de siteul nostru sub forma unui comunicat de presă din partea clubului tulcean.

Iată conținutul integral al acestuia:

La capătul unei ședințe ce a avut loc la începutul săptămânii conducerea executivă a clubului a decis, de comun acord cu antrenorul principal Constantin Gache, rezilierea, pe cale amiabilă, a contractului de colaborare. În condițiile în care reunirea lotului, programată inițial pentru data de 7 ianuarie, a fost decalată pentru 14 ianuarie, președintele clubului Delta Tulcea, având girul Consiliului Director, a demarat tratative pentru preluarea conducerii tehnice a echipei cu mai mulți tehnicieni cu experiență din fotbalul intern.
Vineri, 11 ianuarie, la sediul clubului, de la ora 12, președintele clubului și noul antrenor vor susține o conferință de presă.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Eduard BLAGA
 

Pe aceeași temă