Decizie surpriză: Ionuț Rada a revenit în fotbalul românesc și a semnat cu o echipă din Liga 3. „Am ajuns la un acord cu ei”. Ar putea debuta chiar în această etapă

Decizie surpriză: Ionuț Rada a revenit în fotbalul românesc și a semnat cu o echipă din Liga 3.

La 36 de ani, Ionuț Rada revine în fotbalul românesc, dar nu în lumina reflectoarelor. Fostul fundaș central de la Universitatea Craiova, FCSB, CFR Cluj și Rapid s-a înțeles cu Sănătatea Cluj și va evolua în Liga 3, urmând să debuteze chiar în acest weekend.

Ultima oară la Fidelis Andria, în ligile inferioare ale Italiei, experimentatul apărător se antrenează de câteva zile cu „virușii verzi” și, potrivit Telekom Sport, și-a dat deja acordul pentru a semna cu echipa din al treilea eșalon al fotbalului românesc. Mai mult, Rada ar putea debuta chiar vineri, în meciul cu Olimpic Cetate Râșnov, contând pentru etapa a treia a noului sezon din Liga 3.

Ionuț Rada și-a explicat alegerea. „Am ajuns la un acord cu ei. M-au lăsat să mă antrenez cu echipa și acum voi rămâne să și joc aici. Am decis că e important pentru mine să mă mențin in formă și să am meciuri în picioare. Nu știu, deocamdată, dacă voi sta aici până în iarnă sau până la finalul sezonului. Vom vedea cum se vor desfușura lucrurile”, a spus fundașul, în exclusivitate pentru ProSport.

Pe lângă Rada, Sănătatea Cluj îi mai are în echipă pe Dan Roman și Cosmin Tilincă, iar în această vară Lucian Goian și Bogdan Ungurușan s-au antrenat și ei alături de clujeni. Dar fratele lui Dorin Goian a preferat să meargă în India, în timp ce fostul fundaș de la Pandurii și FC Botoșani nu a acceptat să coboare în Liga 3.

Câștigător a trei trofee în Liga 1, două titluri și o Supercupă cu CFR, Rada, care are două selecții la echipa națională, a mai jucat pentru Universitatea Craiova, Rocar, Rapid, FCSB, CS Otopeni, Al Nasr, CFR Cluj, Karlsruher, Bari și Fidelis Andria.

Pe aceeași temă