Decizie de viitor la Petrolul! Cei doi jucători cărora le-au fost prelungite contractele cu câte cinci ani

Conducerea clubului Petrolul a luat, astăzi, o decizie de viitor în privința a doi dintre jucătorii tineri pe care îi deține. Fundașilor Valentin Țicu (foto text) și Andrei Rus, ambii de 18 ani, li s-au prelungit contractele pe încă cinci ani, a anunțat echipa ploieșteană care are ca obiectiv promovarea în Liga 1.

Țicu se află în lotul antrenat de Mugurel Cornățeanu și se va baza pe el și în partea a doua a sezonului, după ce în prima a fost folosit în cinci partide. În privința lui Andrei Rus, adus în vara trecută și împrumutat în Liga 3 la CS Afumați, acesta va continua să joace și în partea a doua a campionatului tot în Liga 3, însă de această dată la SCM Gloria Buzău.

„Valentin Țicu (18 ani), unul dintre tinerii de viitor ai clubului nostru, a semnat prelungirea contractului cu FC Petrolul Ploiești. Noul angajament va intra în vigoare de la finalul acestui sezon, atunci când Vali Țicu își va încheia junioratul, și se va întinde pe durata a cinci ani.

De asemenea, și Andrei Rus (18 ani) și-a prelungit angajamentul cu clubul nostru pentru încă cinci ani, tânărul fundaș dreapta evoluând, în acest moment, sub formă de împrumut, la formația de eșalon trei SCM Gloria Buzău.

Felicitări Vali și Andrei și mult succes pe mai departe!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Petrolul se antrenează la baza sportivă de la Brazi pentru primul meci oficial din 2019, iar spre Târgu Jiu pleacă de sâmbătă, acolo unde are meci duminică, de la ora 11:00, cu Pandurii, în etapa a 22-a a Ligii 2. Mugurel Cornățeanu are, în acest moment, tot lotul la dispoziție, inclusiv pe Sebastian Ghinga, care în timpul amicalului cu SCM Gloria Buzău (1-1) a acuzat o lovitură puternică în zona coastelor, motiv pentru care a fost dus direct la spital pentru o radiografie.

Altfel, în această iarnă, Petrolul i-a achiziționat pe grecii Chrysovalantis Kozoronis (26 ani, mijlocaș defensiv, ex Ergotelis) și Georgios Sarris (29 ani, fundaș central, ex Hamilton Academical), Bogdan Rusu (28 ani, atacant, împrumut de la FC Hermannstadt), Robert Moldoveanu (19 ani, atacant, împrumut de la Dinamo), Alexandru Stoica (21 ani, mijlocaș, împrumut de la Viitorul), Florin Borța (19 ani, fundaș, împrumut de la U Craiova), Ianoș Brînză (20 ani, portar, împrumut de la FC Botoșani), Cristian Pușcaș (25 de ani, mijlocaș, Dunărea Călărași), Edgar Malakyan (28 de ani, mijlocaș ofensiv, ex Zhetysu – Kazahstan), Cezar Lungu (30 de ani, portar, ex Dunărea Călărași) și Dan Bucșa (30 de ani, fundaș, ex Concordia Chiajna).

Pe aceeași temă