Debut cu gol pentru Racine Diouf

08 Oct. 2011, 23:00 Bursa transferurilor

Ultimul gol al întâlnirii dintre Metaloglobus și Ghecon Lăpușata, meci disputat vineri după-amiază și încheiat cu scorul de 3-1 pentru gazde, a fost reușit de „stranierul” bucureștenilor Racine Diouf. Senegalezul a marcat de la punctul cu var cu doar câteva minute înainte de fluierul de final al întâlnirii.

Cu un palmares plin de echipe exotice gen Al-Ansar (Liban), Johor FC (Malaezia) sau Walidan (Gambia), dar și echipe mai modeste din Portugalia gen Olhanense sau Lagoa, Diouf a dorit să își continue cariera în România. Ajuns în sezonul trecut la Chiajna a stat 8 etape după un roșu luat în Cupă, dar și patru luni pe tușă după un cot primit accidental în figură de la un coechipier în timpul unui antrenament.

În vârstă de 26 de ani, fundașul central, care poate juca și la închidere, a ratat un transfer în această vară la Unirea Alba Iulia, așa că a acceptat în cele din urmă oferta Metaloglobusului pentru a nu sta pe tușă până la iarnă. Meciul de vineri a reprezentat debutul său la echipa bucureșteană, find folosit ca fundaș central stânga alături de C. Goga.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

08 Oct. 2011, 23:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă