De peste Prut, vin ivorieni la satelitul Astrei. Sebai și Kouadja au fost aduși de la Saxan Ceadîr Lunga

De peste Prut,** vin ivorieni la satelitul Astrei. Sebai și Kouadja au fost aduși de la Saxan Ceadîr Lunga

Lanterna roșie a seriei a treia din Liga 3, satelitul Astrei, speră să rămână și la vară în eșalonul al treilea, însă pentru aceasta are nevoie de întăriri serioase. În acest sens, pe lângă tinerii juniori din propria pepinieră, vor ajunge la echipa a doua și câțiva jucători de la clubul mamă, cum ar fi nou venitul Andrei Răuță, fost internațional de juniori Under 19, care a evoluat în ultimii ani în Franța.

Lista întăririlor pentru satelit a fost completată de curând și de doi jucători aduși din Moldova, de la Saxan Ceadîr Lunga, ivorienii Senin Sebai (stânga) și Kouassi Kouadja (dreapta). Primul este născut pe 18 decembrie 1993 și este atacant, reușind patru goluri în 14 meciuri jucate pentru gruparea de peste Prut. Conaționalul său este născut pe 22 iunie 1995 și a fost titular în 15 partide din acest sezon.

Înainte de a ajunge la Astra, Senin Sebai a fost în probe la o serie de echipe din spațiul ex-sovietic: Amkar (Rusia), Irtysh (Kazahstan) și Qabala (Azerbaijan).

Cei doi pot fi folosiți ca jucători Under 21 în acest sezon și ar putea debuta chiar în meciul de azi cu Chiajna II, care va avea loc de la ora 15, pe sinteticul stadionului Concordia, fiind convocați în lotul care a făcut deplasarea în localitatea ilfoveană.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: FC Saxan

Pe aceeași temă