Altceva în repriza a doua! Condusă la pauză, CS Mioveni s-a impus în amicalul cu Astra II după ce Oprița a băgat „greii”

Marius ANGHEL 13 Feb. 2019, 16:43 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a obținut, astăzi, o nouă victorie în amicalele iernii, echipa antrenată de Daniel Oprița învingând pe teren propriu, cu 3-1, formația de ligă a treia Astra II. Satelitul prim-divizionarei Astra a condus la pauză cu 1-0, însă argeșenii au întors rezultatul în partea a doua a jocului, marcând de trei ori și nemaiprimind niciunul.

Daniel Oprița a început acest amical cu jucătorii folosiți mai puțin în precedentele teste și care, probabil, vor fi rezerve în campionat. Iar acest lucru s-a văzut. Astra II a profitat încă din primele minute, atunci când a marcat prin Gheorghe, cu un șut plasat, de la marginea careului.

Cum gazdele nu prea au evoluat în această formulă, jocul a avut de suferit la construcție, la fel ca și la capitolul faze de poartă, unde fiecare jucător a încercat să iasă în evidență. După pauză au apărut și schimbările în formația galben-verde, iar prezența titularilor și-a spus cuvântul. La 15 minute de la reluarea partidei, Alexandru Popescu a restabilit egalitatea, profitând de o gafă a apărării Astrei II, de mingea trimisă puternic de Crișan spre propria poartă și de efortul disperat al goalkeeper-ului de a salva balonul din corner. Atacantul a preluat balonul și a înscris în poarta lăsată goală.

Apoi, cu sfert de oră înainte de final, Ayza a rămas singur în careu cu portarul, după o combinație la 16 metri, și a punctat cu ușurință. Pentru ca scorul final să fie stabilit dintr-un penalty de Rareș Lazăr, care a transformat în minutul 80 lovitura de pedeapsă obținută de Popescu.

CS Mioveni: F. Croitoru – Tirică, Celea, Rob. Gherghe, Dumitrache – Călin, Tărîță – Trașcu, Alexe, R. Drugă – Al. Popescu. La pauză au intrat Ristea și Preda, iar pe parcurs Kilyen, Beța, Burnea, Ed. Stoica, R. Lazăr, Boboc, Rădescu, Ayza, Coșereanu. Năstăsie și Balint au fost menajați din cauza unor accidentări.
Antrenor: Daniel Oprița

Astra II: Preda – Mihăilă, R. Crișan, Dima, Trușescu – Șerban, Chiriac, Banu – Gheorghe, Mucuța, Duminică. Pe parcurs au mai intrat: Nedelcovici, Dobre, Dicu, Fatai, Zaharia, Pîrvuleasa, Brăila, Toade, Găvîrliță
Antrenor: Adrian Senin

La echipa lui Senin au impresioant decarul Gheorghe, autorul golului, cel mai scund jucător de pe teren, cu o tehnică superioară, și fundașul central Radu Crișan, jucător care măsoară aproape 2 metri, chiar dacă la golul egalării greșeala a pornit de la el. De asemenea, în formația oaspete a evoluat și Alexandru Duminică, fotbalist piteștean format la Viitorul Argeș Duminică și luat din tur la Astra.

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 13 Feb. 2019, 16:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă