Daniel Niculae: „Vreau să ajut Rapidul să revină acolo unde îi este locul”

Atacantul Daniel Niculae a declarat după semnarea contractului cu FC Rapid, grupare care activează în prezent în Seria a II-a a Ligii a II-a, că își dorește să ajute formația giuleșteană să revină acolo unde îi este locul, în primul eșalon din România.

„Singurul lucru la care mă gândesc acum este să ajut Rapidul să revină acolo unde îi este locul. M-ar fi bucurat să pot redebuta oficial la Rapid la un meci în Giulești, acum, cu Brăila, dar până sosește cartea verde pot doar să mă antrenez”, a declarat Daniel Niculae pentru site-ul oficial al grupării giuleștene.

Fotbalistul a semnat, joi, un contract valabil până la finalul actualului sezon cu echipa Rapid, dar nu poate fi folosit încă de antrenorul Viorel Moldovan deoarece la club nu a ajuns cartea verde din Rusia. Formația bucureșteană întâlnește, sâmbătă, de la ora 16.15, echipa CF Brăila, în etapa a XVIII-a a Ligii a II-a.

Daniel Niculae și-a reziliat contractul cu gruparea rusă Kuban Krasnodar în vara anului 2013, dar nu a reușit până acum să își găsească o echipă în străinătate. În toată această perioadă s-a pregătit la baza sportivă Pro Rapid alături de jucătorii giuleșteni. El a evoluat în două meciuri amicale pentru formația Rapid, cu CSM Râmnicu Vâlcea (scor 1-1, în 28 august 2013) și FC Voluntari (scor 2-0, la 23 februarie 2014), în ultimul marcând și un gol.

În vârstă de 31 de ani, Niculae a jucat în perioada 2001-2006 la Rapid, după care a evoluat în străinătate la formațiile AJ Auxerre, AS Monaco, AS Nancy și Kuban Krasnodar.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Foto: FC Rapid

Pe aceeași temă