Daniel Niculae are de ales între Belgia și Rapid

Daniel Niculae are de ales** între Belgia și Rapid

UPDATE: Mircea Rednic a comentat informația că internaționalul român Daniel Niculae ar urma să ajungă sub comanda sa, la echipa belgiană Gent.

„Nu mă intersează Daniel Niculae. Nu vreau să-l transfer. Nu e vorba că am terminat-o cu fotbaliștii români, dar nu e cazul să-l achiziționez. Ce ține de România nu mă mai privește atât de mult. Abia am venit aici și, gata, iau români? Nu fac asta”, a spus Rednic pentru ProSport.


Rapidiștii se pregătesc să dea lovitura pe piața transferurilor în zilele următoare. Astfel, Viorel Moldovan a avut mai multe discuții cu Daniel Niculae care i-a transmis că dacă nu va semna cu nicio echipă în această săptămână este pregătit să joace până în iarnă în Giulești. 

„Nico” are două oferte, una din Belgia și cealată din zona Golfului Persic și încă nu s-a decis dacă va ajuta Rapidul sau va pleca în străinătate. „Feroviarii” speră să-l convingă pe Niculae să semneze până vineri pentru a avea drept de joc la meciul cu FC Clinceni (sâmbătă la ora 11.00, TVR1).

Se pare că echipa din Belgia care îl dorește pe atacantul român este Gent, noua echipă a lui Mircea Rednic. Niculae trebuie să dea răspunsul până sâmbătă, iar dacă „varianta belgiană” nu va mai fi una viabilă atunci vârful va reveni în Giulești.

 

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto de Alexandru HOJDA

Pe aceeași temă