Dani Iancu și-a reziliat contractul cu CSM. Medrea: „E mai bine ca drumurile noastre să se despartă”

Dani Iancu și-a reziliat contractul cu CSM.** Medrea:

Unul dintre cei mai vechi jucători din lotul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, atacantul de bandă Daniel Iancu (21 ani) și-a reziliat contractul cu clubul din Zăvoi.

„Ne-am înțeles că e mai bine ca drumurile noastre să se despartă. Îi mulțumim lui Dani pentru tot ce a făcut pentru CS Municipal și îi dorim mult succes la formația unde va evolua în viitor”, a anunțat pe siteul clubului președintele executiv din Zăvoi, Bogdan Medrea.

În sezonul trecut, Iancu a evoluat pentru Vâlcea în 20 de jocuri, marcând un gol.

Produs al Școlii de Fotbal Ardealul, vâlceanul a ajuns mai întâi la Damila,cu care a promovat în al doilea eșalon, iar în urmă cu un an și jumătate, a avut oferte din Liga I, însă conducerea clubului din Zăvoi nu și-a dat acceptul pentru transfer. Apoi, în finalul sezonului trecut, jucătorul s-a accidentat în disputa cu Reșița, fapt care a făcut ca el să piardă la momentul respectiv pregătirea de vară. După ce Iancu s-a refăcut complet din punct de vedere medical, conducerea clubului nu l-a reprimit în lotul echipei mari și l-a trimis la echipa a doua.

Atacantul de bandă s-a pregătit singur în ultima perioadă, iar după rezilierea contractului cu Vâlcea, a primit mai multe oferte, urmând să semneze zilele viitoare cu un alt club.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă