Danci și-a găsit o nouă echipă după despărțirea de Petrolul. Va lupta pentru promovare împotriva Oțelului

Pus pe liber de Petrolul după doar cinci luni de la legitimare, unul dintre jucătorii de la care se aștepta foarte multe în acest sezon, pentru ca echipa să își ușureze drumul către Liga 1, și-a găsit un nou club. Mijlocașul Cristian Danci visa la promovarea cu echipa ploieșteană, însă a ajuns acum să lupte pentru accederea în Liga 2 alături de SCM Gloria Buzău.

Jucătorul originar din Oravița a evoluat în doar 11 meciuri dintr-un total de 21 pentru Petrolul și doar în șase ca titular, astfel că a devenit unul dintre cei cărora în această iarnă li s-a spus că nu mai sunt doriți la club. Danci și-a găsit însă rapid o nouă echipă cu care să semneze. Danci, care în cariera sa a jucat în Liga 1 pentru FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, a coborât acum în Liga 3, fiind deja prezentat oficial la SCM Gloria Buzău. În cariera sa a mai trecut pe la FC Bihor, Fortuna Poiana Câmpina, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, Șoimii Lipova sau FC Hermannstadt.

SCM Gloria Buzău e lider în Seria 1 a Ligii 3, cu trei puncte peste SC Oțelul Galați, principala contracandidată a sa în lupta pentru promovare.

În altă ordine de idei, fosta echipa a lui Danci, Petrolul, s-a ales cu un litigiu la FRF, după ce fostul antrenor, Leo Grozavu, a depus memoriu că nu și-a primit suma de bani pe care a acceptat să își reziliere contractul.

 

Pe aceeași temă