Adrian Ilie – la primul gol în Liga 2, Cristian Danci – la a doua reușită consecutivă pentru CSM Reșița! ”Doar noi ştim cum ne-a fost în săptămânile astea, de cinci etape de când nu am mai câştigat”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Nov. 2020, 20:17 Liga 2

După trei eșecuri consecutive, CSM Reșița a ieșit din pasa neagră cu două succese la limită obținute pe teren propriu, cu noul antrenor Alin Minteuan la conducere. Dacă joi învingea cu 1-0 Concordia Chiajna, în restanța din etapa a 10-a, sâmbătă, bănățenii au trecut cu 2-1 de ”U” Cluj, în runda a 12-a a Ligii 2, în fața altei adversare care are ca obiectiv promovarea.

Cu Universitatea, ”eroi” au fost Adrian Ionuț Ilie (16) și Cristian Danci (74), grație golurilor marcate în poarta veteranului Cosmin Vâtcă. Pentru ardeleni a redus din diferență Alexandru Pop (85).

Adrian Ionuț Ilie a înscris cu ”U” Cluj primul său gol în Liga 2

Adrian Ionuț Ilie e originar din Timișoara, are 18 ani, iar la CSM Reșița a evoluat de trei ori până acum. Cu ”U” Cluj a reușit primul său gol în Liga 2. După o centrare înaltă din dreapta a lui Buș, pe bara a doua, tânărul jucător a câștigat duelul aerian cu experimentatul Laurențiu Rus și a reluat cu capul din 4 metri la colțul scurt, pe lângă Vâtcă.

”Pentru mine a fost un sentiment extraordinar, am marcat primul meu gol în Liga a 2-a. Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa să câştige. A fost un adversar destul de bun, dar noi am reuşit să-l învingem”, a spus Adrian Ionuţ Ilie la finalul jocului cu Universitatea Cluj.

Cristian Danci a înscris de două ori pentru CSM Reșița în meciurile desfășurate în 48 de ore

În schimb, Cristian Danci (32 de ani) a reușit al doilea său gol în acest sezon, după ce pe primul îl marcase chiar în precedentul joc, cu Concordia. De această dată a punctat cu un șut din drop, din fața careului, după ce inițial a preluat cu pieput, iar mingea a șters transversala, a picat după linie, a revenit în transversală și a căzut apoi în plasă.

”Ne bucurăm în primul rând că am reuşit să legăm două victorii. Eram într-o situaţie foarte grea. Doar noi ştim cum ne-a fost în săptămânile astea, de cinci etape de când nu am mai câştigat. Era foarte important pentru noi să adunăm puncte, nu conta cum dăm gol, important era să câştigăm. De cele mai multe ori, oboseala e psihică. Dacă, Doamne fereşte, am fi pierdut cu Chiajna, cu siguranţă era mult mai greu acum. Când baţi, uiţi de durere, de oboseală, de tot. Când e o atmosferă bună, se uită toate”, a declarat, citat de Radio Reșița, Cristian Danci, care are 11 meciuri jucate în acest sezon, dintre care nouă începute ca titular.

Cu cele două victorii din ultimele două meciuri, CSM Reșița a acumulat 14 puncte și a urcat pe locul 16 în Liga 2 după 12 etape. Următorul joc îl are sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Farul Constanța.

Foto: Miruna Mihancea

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 15 Nov. 2020, 20:17 Liga 2
Pe aceeași temă