Daco Getica a umilit-o pe CS Afumați, cu Stănescu marcator al unui hat-trick. Ultimele noutăți ale echipei lui Baciu

Daco Getica a umilit-o pe CS Afumați, cu Stănescu marcator al unui hat-trick.** Ultimele noutăți ale echipei lui Baciu

Daco Getica București a câștigat la o diferență de scor umilitoare amicalul cu CS Afumați, echipă din Liga a 3-a care visează să obțină promovarea în Liga 2 în fața Rapidului. Testul desfășurat marți pe terenul sintetic al bazei sportive Juventus din Colentina s-a încheiat cu scorul de 7-0 în favoarea echipei lui Marius Baciu.

Noua achiziție Robert Grecu (ex Petrolul), Raphael Stănescu, cu o triplă, Eugen Nica, cu o dublă, și Cristian Bustea au marcat golurile echipei bucureștene în fața Afumațiului.

În acest test au fost utilizați și ultimele trei achiziții ale echipei lui Marius Bustea, doi fundași și un mijlocaș.

De la prim divizionara Gaz Metan Mediaș a fost adus Mihai Stancu (23 de ani), jucător care a mai evoluat la FC Argeș, Fortuna Poiana Câmpina și FC Hermannstadt, la aceasta din urmă făcând parte din lot în sezonul în care a promovat în Liga 1. La Gaz Metan, în acest sezon, Stancu a fost utilizat în doar trei meciuri, timp de 25 de minute.

Tot la Daco Getica a ajuns și fundașul basarabean Ion Prodan (26 de ani), care ultima dată a jucat la Turris Oltul Turnu Măgurele, în Liga 3. Prodan a mai activat în România la Academica Argeș, actuala Academica Clinceni, în șapte meciuri în sezonul 2013-2014. În cariera sa, moldoveanul a mai trecut pe la Milsami, Speranța Cahul, Academia Chișinău, Saxan sau Petrocub.

La mijlocaș a apărut Iulian Roșu (24 de ani), un jucător crescut de FCSB și considerat o mare speranță. N-a confirmat însă la clubul lui Gigi Becali și ulterior a mai trecut pe la FC Clinceni, Rapid, Astra, ACS Poli, Olimpia Satu Mare, Metaloblobus, iar utima dată a fost la Poli Iași, în acest sezon, unde nici măcar nu a fost utilizat.

În această iarnă, la Daco Getica au mai ajuns și Robert Grecu (ex Petrolul), Tudor Țăranu, Marius Tudorică (ambii foști la SSC Farul), Constantin Dedu (ex CS Balotești) și Mihai Eșanu (ex Dinamo).

La capitolul despărțiri, ultima plecare este cea a portarului George Gavrilaș, ajuns la Sportul Snagov. Marius Baciu nu se va mai baza nici pe atacantul Adrian Voicu, plecat în Liga 3 la Turris Oltul Turnu Măgurele, portarul Dragoș Balauru, ajuns în prima ligă a Greciei, la Levadiakos, cât nici pe fundașii Valentin Dima, ajuns la CS Tunari, și Iulian Carabela, plecat la Aerostar Bacău.

În această săptămână, Daco Getica joacă alte trei meciuri amicale, cu Carmen București, astăzi, cu Chindia, vineri, și cu SC Popești Leordeni, sâmbătă.

Pe aceeași temă