Dacia Unirea a semnat cu încă doi jucători și a ajuns la patru achiziții!

Dacia Unirea Brăila a perfectat încă două transferuri în această iarnă, după ce zilele trecute a semnat cu mijlocașul Alin Manea (21 de ani) și fundașul Marian Anghelina (26 de ani). Jucătorii pe care Alin Pânzaru se va baza în partea a doua a sezonului Ligii 2, în încercarea de a salva echipa de la retrogradare, pe fundașul Tudor Țăranu (19 ani) și mijlocașul Raul Vitan (20 de ani). Noile achiziții erau deja de mai multe zile în lotul Brăilei și sunt în cantonamentul de la Buftea.

„Tudor Țăranu a semnat cu Dacia Unirea Brăila! Tudor este născut pe 5 Februarie 1998 și poate evolua atât ca fundaș stânga cât și ca fundaș central! A fost legimitat până acum la FC Viitorul Constanța, Viitorul Fântânele, FCSB, Delta Dobrogea și Farul Constanța! Mult succes, Tudor!

Raul Vitan a semnat cu Dacia Unirea Brăila! Noul venit în tabăra echipei noastre a fost descoperit la Turda și este născut pe 3 Iulie 1997. Raul poate evolua atât ca mijlocaș stânga cât și mijlocaș dreapta! Ultimul club pentru care a evoluat a fost Sănătatea Cluj! Mult succes, Raul!”, anunță Dacia Unirea pe pagina sa de facebook.

Dacia Unirea Brăila se află de miercuri într-un cantonament de zece zile la baza sportivă a federației de la Buftea. Primul amical îl vor juca pe 24 ianuarie, cu CS Afumați.

Pe aceeași temă