„Dacă UTA ar dori cu adevărat un jucător care aparține clubului FC Olt, ar proceda altfel”

12 Dec. 2011, 09:08 Bursa transferurilor
„Dacă UTA ar dori cu adevărat un jucător care aparține clubului FC Olt,** ar proceda altfel

UTA Arad pare interesată de serviciile atacantului Alin Mihai, jucător de bază în angrenajul grupării FC Olt Slatina în turul campionatului. Antrenorul formației alb-vișinii, Dan Oprescu, spune că clubul de care aparține jucătorul nu a fost contactat.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, consideră că acuzațiile oficialilor echipei fanion a Aradului, UTA, potrivit cărora atacantul Alin Mihai nu este lăsat să îmbrace tricoul „utiștilor” sunt nefondate, atât timp cât nimeni nu a contactat clubul de care aparține jucătorul. Roland Nagy declara că atacantul de 26 de ani este un jucător de care ar avea nevoie, însă are interzis la UTA. În replică, Dan Oprescu, antrenor care a dat credit mai multor jucători care nu au intrat în vederile oficialilor divizionarei secunde UTA, face lumină în acest caz.

„Este cunoscut faptul că de-a lungul timpului cei de la UTA au fost acuzați că foarte mulți jucători talentați nu au fost băgați în seamă. Ce fac ei acum este o încercare palidă de a arunca pisica în curtea altcuiva. Să spună: «Noi vrem să-i luăm, dar alții sunt cei care se opun»?! Nu mai suntem pe vremea lui Ceaușescu când două, trei echipe luau cu arcanul jucători de la celelalte. Dacă cei de la UTA și l-ar dori cu adevărat ar trebui să pună mâna pe telefon și să contacteze clubul nostru. Părerea mea este că e doar o încercare de a induce din nou lumea în eroare și că de fapt, dacă și l-ar dori cu adevărat, ar proceda altfel cu un jucător care aparține clubului FC Olt. Am susținut-o și o susțin în continuare, Alin Mihai este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga a II-a, dacă ar avea încredere mai multă ar fi chiar cel mai bun”, a declarat Oprescu.

Alb-vișiniii au stârnit interesul mai multor echipe

Mai mulți componenți ai lotului aflat sub comanda lui Dan Oprescu au stârnit interesul altor echipe, însă antrenorul Dan Oprescu susține că în acest an este exclus să dea curs ofertelor.

„Da, la noi în echipă sunt jucători interesanți, dar avem obiectiv salvarea de la retrogradare, iar jucătorii importanți trebuie să-și facă prima dată datoria pentru clubul de care aparțin”, a mai precizat antrenorul celor de la FC Olt Slatina.

În tabăra celor de la FC Olt Slatina se regăsesc mai mulți arădeni care sunt jucători de bază în angrenajul echipei, printre care Huțanu, Pavel, Lengyel, Dragalina, componenți ce nu au evoluat până acum pentru echipa fanion a Aradului, UTA.

sursa: Gazeta Nouă

12 Dec. 2011, 09:08 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă