Da Costa vrea să rămână în Zăvoi: „Eu mă simt fericit la Vâlcea”

Da Costa vrea să rămână în Zăvoi:**

Brazilianul Orlando da Costa (29 de ani), care sezonul trecut a evoluat la Chiajna, a efectuat aseară primul său antrenament la Vâlcea, echipă la care intenționează să evolueze în sezonul viitor. Da Costa a evoluat în acest an în șase jocuri pentru Concordia, reușind să marcheze un gol spectaculos contra echipei Pandurii.

„Eu mă simt fericit la Vâlcea, sper să rămân aici. Nu am semnat contractul, dar m-am înțeles cu conducerea clubului. Cred că este ceva mai greu să joci la Liga a II-a decât la Liga I. Sper să ajut echipa, să fac un campionat bun și să promovăm. Avem un antrenor foarte bun, auzisem despre el încă înainte să vin la Vâlcea. La Chiajna am avut o perioadă bună, apoi m-am accidentat și a fost mai greu” a mărturisit brazilianul.

Vâlcea a ratat însă transferul mijlocașului Andrei Pușcașu, care, amenințat cu represalii, a revenit la echipa cu care este sub contract, Gloria Buzău. Inițial, nemulțumit de restanțele financiare pe care la are la Gloria, Pușcașu s-a pregătit o săptămână cu CSM, evoluând și în amicalul cu FC Clinceni.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă