ACS Poli a rămas fără doi fundași! Vești tot mai proaste de la echipa timișoreană

ACS Poli a rămas fără doi fundași!** Vești tot mai proaste de la echipa timișoreană

Plecarea lui Ionel Ganea nu rămâne fără consecințe la ACS Poli! La nici 24 de ore de la anunțul făcut în vestiar de tehnician, cum că nu mai dorește să antreneze echipa alb-violetă, alți doi jucători au părăsit și ei formația timișoreană, fapt confirmat pentru Liga2.ro de președintele Radu Birlică. Cei în cauză sunt Bogdan Străuț și Alin Mutu.

În vârstă de 32 de ani, Străuț nu se mai prezentase, din informațiile noastre, de miercurea trecută la antrenamente! Fundașul dreapta putea pleca vara aceasta de la ACS Poli, dar și-a prelungit contractul încă un sezon. Până la urmă, se pare că a regretat decizia.

Alin Mutu (23 de ani), în schimb, a venit la Poli vara aceasta, de la Luceafărul Oradea. Fundașul central are 23 de ani și a cerut și el să plece, cu alt motiv însă, și anume, plecarea „Ganezului”.

Despărțirile de cei doi fundași au fost confirmate de președintele Radu Birlică. „Reziliere amiabilă la ambii”, a transmis Birlică.

Mutu a jucat în primul meci al lui ACS Poli în acest sezon, în acel 1-4 de la Ovidiu cu SSC Farul, în care a făcut două hențuri în careu și a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce Străuț nu a jucat deloc în acest campionat din care a trecut trei etape.

ACS Poli are programat un antrenament marți, de la ora 18:00. Sâmbătă, de la ora 11:00, urmează să aibă meci acasă la Luceafărul Oradea.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă