CSMS Iași află pe 1 august dacă pierde trei jucători importanți

CSMS Iași află pe 1 august** dacă pierde trei jucători importanți

Fotbalistii lui CSMS Iasi, Adrian Avramia, Narcis Badic si Andrei Herghelegiu, trebuie sa mai astepte cateva zile pentru a afla daca vor fi declarati liber de contract sau vor trebui sa joace din toamna in liga secunda.

Comisia pentru Statutul Jucatorului a analizat memoriile depuse de cei trei jucatori si trebuia sa dea un verdict in acest caz. Ieri insa nu s-a intrunit cvorumul necesar, astfel ca un verdict a fost amanat pentru data de 1 august.

Cei trei jucatori au acuzat ca primesc salarii de doar 1.200 de lei. Acestia au mai declarat ca parintii, plecati in strainatate la munca, ii mai ajuta cu bani, cei incasati de la club fiind insuficienti. „Nu e chiar asa normal ca la Liga 1 si Liga 2 sa ai contractele pe care le-am avut noi. Am avut contract de 1.200 de lei pe luna. Nu ne ajung banii sa ne platim toate lucrurile pe care le avem de platit”, a declarat Adrian Avramia la Sport Total FM.

„Nu toti jucatorii au acelasi contract. Noi avem banii la zi, atat cati sunt. Acelasi salariu am avut si eu pe luna, 1.200 lei. Noroc ca ne mai ajuta parintii, care sunt plecati in strainatate. Banii nu ne ajung nicio luna, stam dupa parinti sa ne dea bani”, a adaugat si Andrei Herghelegiu, la acelasi post de radio.

Pana pe 1 august cand va fi dat verdictul in cazul celor trei jucatori, fotbalistii ieseni vor disputa astazi un nou meci amical. De la ora 11.00, pe stadionul Emil Alexandrescu, CSMS va intalni formatia Cetatea Targu Neamt, care a promovat in liga a treia chiar in aceasta vara, dupa un baraj la Iasi. Intrarea spectatorilor la acest meci va fi libera.

Pana acum, fotbalistii pregatiti de antrenorul Costel Enache au castigat doua meciuri de pregatire, la Chisinau si acasa cu Stiinta Miroslava si au pierdut cu Petrotub Roman.

Dupa aceasta partida, fotbalistii ieseni vor continua pregatirea in Copou. Cel mai probabil, Onofras si compania vor pleca intr-un cantonament la Baile Felix, acolo unde au deja perfectate cateva partide amicale Costel Enache isi doreste sa dispute cinci meciuri de pregatire in acest stagiu.

Sursa: Bună ziua Iași

Pe aceeași temă