CSM Slatina plusează la capitolul achiziții cu un jucător de la Academica Clinceni

Mijlocașul Cătălin Găină (24 ani) a fost transferat de echipa de Liga 3 CSM Slatina. Jucătorul originar din București a făcut parte, în ultimele sezoane, din lotul echipei Academica Clinceni.

Cătălin Găină este cel de-al treilea transfer al echipei din Slatinei, care i-a mai adus în această iarnă pe atacantul Cătălin Doman și fundașul stânga Rareș Deta. Din lotul care a încheiat turul nu mai fac parte Alexandru Capătă și Luca Bodri, ultimul urmând a fi împrumutat.

În acest sezon, Găină nu a fost utilizat în niciun meci de Liga 1 la Academica Clinceni. Campionatul trecut, în Liga 2, mijlocașul a fost folosit în 23 de partide, în 15 ca titular, și a înscris un gol.

Slatina își face cantonamentul la Cheile Grădiștei

Jucătorii pregătiți de Mihai Ianovschi se pregătesc pe plan local, urmând ca pe 29 ianuarie să facă deplasarea în cantonamentul montan de la Cheile Grădiștei.

CSM Slatina a perfectat șase meciuri amicale, adversari urmând să fie Pandurii Târgu Jiu (12 februarie), CS Mioveni (15 februarie), CSM Alexandria (19 februarie), Vedița Colonești (22 februarie), Unirea Bascov (26 februarie) și ACSO Filiași (29 februarie).

CSM Slatina a terminat turul în Seria a 3-a pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Progresul Spartac, cele două echipe urmând să se lupte în retur pentru singurul loc promovabil.

Articol scris de Adrian MUJEA
 

Pe aceeași temă