CSM Râmnicu Vâlcea începe să se destrame. Unul dintre juniorii care au evoluat în tur sub comanda lui Gane a fost prezenta la reunirea Craiovei, în Liga 1

CSM Râmnicu Vâlcea începe să se destrame.** Unul dintre juniorii care au evoluat în tur sub comanda lui Gane a fost prezenta la reunirea Craiovei, în Liga 1

CSM Râmnicu Vâlcea și-a întrerupt în această iarnă, pe o perioadă nedeterminată, activitatea pentru a nu avea cheltuieli, iar conducerea le-a suspendat contractele jucătorilor până când finanțatorul se va hotărî dacă va susține de unul singur clubul în Liga 2. Cum șansele de supraviețuire sunt aproape nule, jucătorii au început deja să își caute alte echipe unde să evolueze. Unul dintre ei este și juniorul Stephan Drăghici (18 ani), care astăzi a fost prezent la reunirea echipei de Liga 1 CS Universitatea Craiova. Mijlocașul aparținea de clubul doljean și a fost una dintre cele două noutăți din lot, alături de portarul Pedro Mingote (36 ani), de la ASA Târgu Mureș.

CS Universitatea Craiova a fost prima echipă din Liga 1 care a sunat adunarea în noul an. Oltenii s-au strâns însă „nesupravegheați” de antrenorul principal, Gheorghe Mulțescu, învoit „pentru a urmări la București niște casete cu jucători pasibili de fi achiziționați”, după spusele managerului general Marcel Popescu. Fotbaliștii Universității s-au adunat la Sala Polivalentă din Bănie și au avut prilej de a sărbători, fiindcă jucătorul cel mai vechi din lot, Andrei Ivan, a împlinit 20 de ani chiar în ziua reunirii.

Noutățile de la reunire le-au reprezentat portarul portughez Pedro Mingote, în vârstă de 36 de ani, de la ASA Târgu Mureș, și mijlocașul de 18 de ani Stephan Drăghici, cumpărat în vara trecută de Universitatea de la Ardealul Cluj și împrumutat până acum la CSM Râmnicu Vâlcea.

Drăghici a fost utilizat de antrenorul Ionel Gane în 8 meciuri la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2, în cinci dintre aceste fiind schimbat. În plus, mijlocașul a fost utilizat ca titular și în jocul de Cupa României cu CFR Cluj. În cele 674 de minute în total bifate de Drăghici la Vâlcea, acesta nu a înscris niciun gol.

Juveții au efectuat primul antrenament pe un teren sintetic acoperit, la marginea orașului, joi au programată încă o ședință de pregătire și vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Bănie, iar vineri vor pleca în Malta pentru un stagiu de pregătire de trei săptămâni, în care vor disputa mai multe meciuri de verificare. Primul amical al alb-albaștrilor în Malta va fi sâmbătă, 7 ianuarie, la ora 18, dar nu cu Borussia Monchengladbach, așa cum credeau oficialii olteni, ci cu Fortuna Dusseldorf (locul 8 în Zweite Bundesliga).

CITEȘTE tot articolul despre reunirea Universității, cât și ce dorințe și-a pus Andrei Ivan la aniversarea de 20 de ani

Foto: Tibi Bologh

Pe aceeași temă