CSM Râmnicu Vâlcea începe curățenia după sezonul nereușit în Liga 2. Trabalka, primul plecat

CSM Râmnicu Vâlcea începe curățenia după sezonul nereușit în Liga 2.** Trabalka, primul plecat

CSM Râmnicu Vâlcea a terminat sezonul de Liga 2 pe locul 7 și în lot se anunță schimbări semnificative, după ce echipa a tremurat până în ultima etapă a play-out-ului.

Primul jucător care și-a reziliat acordul cu CSM a fost Kevin Trabalka, atacantul care venise sub formă de împrumut de la Dinamo București. Juniorul s-a accidentat în iarnă și a fost supus unei intrevenții chirurgicale la ligamente, fără a apuca să debuteze. 

Andrei Artean este și el la finalul împrumutului și sunt șanse mici să se poată prelungi.

„Am găsit o soluție să reziliem cu Trabalka, el este primul plecat. Expiră și împrumutul lui Artean, noi am vrea să continuăm cu el, dar este dificil, nu ține numai de noi și de el”, a spus Lucian Munteanu, managerul clubului CSM.

Deși sezonul s-a terminat la Liga 2, ia vacanța se anunță una foarte scurtă, CSM mai are programate câteva antrenamente ușoare până la finalul săptămânii.

Astfel, fotbaliștii au avut liber luni și marți, dar azi revin la pregătire, iar la finalul săptămânii este programat un banchet de final de sezon. „Vom face o analiză și vom discuta cu toți în aceste zile, să vedem cine vrea să plece, cine vrea să rămână, dar și cine merită să continue aici. Începutul săptămânii viitoare ne va aduce câteva clarificări, dar este clar că lotul nu îl putem stabili de acum”, a spus managerul clubului, Lucian Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă