CSM Râmnicu Vâlcea a renunțat la unul dintre cei mai vechi jucători pe care îi avea în lot: „Important pentru el este să joace”

CSM Râmnicu Vâlcea a renunțat la unul dintre cei mai vechi jucători pe care îi avea în lot:**

Mijlocașul central Ovidiu Popescu (22 ani) se desparte în această iarnă de CSM Râmnicu Vâlcea, după trei ani petrecuți la echipă. Jucătorul originar din Drăgășani / Vâlcea este unul dintre cei mai vechi componenți din lot, evoluând pentru Damila în primul sezon petrecut în eșalonul secund.

„Ovidiu revine după o accidentare și este important pentru el să joace. Dacă nu își va găsi o altă echipă, vom căuta noi un club unde să îl împrumutăm. Noi am avut grijă de el în perioada accidentării, ne bucurăm că este refăcut” a spus managerul clubului CSM, Lucian Munteanu.

Ovidiu Popescu a lipsit în acest sezon, după ce, în vara trecută, a suferit o operație de ligamente. „Recuperarea a decurs bine, acum sunt refăcut complet.  Trebuie să trag tare, să fiu bine pregătit din punct de vedere fizic. Abia aștept să revin pe teren” a spus mijlocașul, care mai avea șase luni de contract cu Vâlcea. 

Jucătorul a evoluat ultima dată pe 18 martie 2015, în meciul Șoimii Pâncota – CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-0, după care s-a accidentat la antrenamente.

CSM s-a mai despărțit în această iarnă de Marius Staicu, ajuns la Mediaș și are mari șanse să îl piardă și pe Marius Tomozei, care este în discuții cu FC Botoșani. Mijlocașul central Lucian Iordache este și el la final de contract.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Pe aceeași temă