CSM Râmnicu Vâlcea a renunțat la doi dintre cei mai vechi jucători pe care îi avea în lot

La finalul săptămânii trecute, conducerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea s-a despărțit de doi dintre jucătorii care activau la echipă de câțiva ani.

Managerul clubului, Lucian Munteanu, și Rareș Cucui (22 ani) au ajuns la un acord pentru rezilierea acordului care expira în iarnă. Cucui a fost diagnosticat zilele trecute cu ruptură de menisc, iar costurile operației vor fi suportate de club. Cum jucătorul are nunta luna viitoare și recuperarea era estimată la două luni, s-a ajuns la această soluție, convenabilă ambelor părți, de reziliere a contractului.

Mijlocașul central Lucian Iordache (27 ani, foto) a părăsit și el echipa, după transferurile celor doi jucători cu experiență Stana și Cristea, în urma cărora era greu de crezut că  vâlceanul va mai prinde echipa. Lucian Iordache a dat curs ofertei venită de la echipa de Superligă Posada Perișani, care oferă cele mai mari salarii din fotbalul județean și unde mai joacă Ciprian Dinu, Mircea Voicu, Iosif Melcea, Alexandru Ionescu sau Dragoș Geantă.

CSM s-ar mai putea despărți în zilele următoare de câțiva juniori care nu prind lotul, dar mai vizează transferul a doi jucători. „Avem discuții pentru a mai aduce doi jucători, sperăm ca zilele viitoare să mai finalizăm cu un portar și un fundaș dreapta. O să facem o analiză și în funcție de ce se va concretiza aducerea unor jucători pe care nu avem dublură, vom lua o decizie în privința juniorilor care au șanse mai mici să joace în eșalonul al doilea”, a anunțat managerul Lucian Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă