CSM Poli Iași vrea un jucător de la Știința Miroslava. Prunea: „Am făcut o ofertă de transfer”

Președintele executiv al echipei CSM Poli Iași, Florin Prunea, a declarat că a făcut o ofertă pentru transferul jucătorului de bandă stângă Ionuț Panțîru, de la echipa de liga a treia Știința Miroslava. Jucătorul s-a aflat în pregătire cu echipa din Copou și l-a mulțumit pe antrenorul Eugen Neagoe.

„Am făcut o ofertă de transfer pentru Panțîru. Este un copil ce poate crește, are calități. Este diferență mare de la Liga a 3-a la Liga 1, dar jucătorul poate crește dacă va continua să se pregătească cu noi. Eu sper să ajungem la un acord cu cei de la Miroslava și să ne ajutăm reciproc. Și noi am cedat acolo mulți jucători tineri în ultima perioadă și nu am mai cerut nicio grilă de formare”, a declarat Florin Prunea.

În replică, președintele clubului din Liga a 3-a, Daniel Acatrinei, a declarat: „Mă bucur că oficialii din Copou îl doresc pe Panțîru, asta înseamnă că jucătorul a făcut o treabă bună la noi. Vom avea discuții cu președintele Prunea, și eu sper să ne înțelegem, pentru că îmi doresc ca jucătorul să rămână la Iași. Rămâne de văzut ce doresc cei din Copou, să-l împrumute sau să-l transfere definitiv. În funcție de ce se dorește, putem discuta. Eu sper să avem și noi un avantaj, pentru că am investit în jucător. Sper să ajungem la un acord”.

Ionuț Panțîru (20 de ani) este jucător de bandă stângă, a jucat în toate partidele din turul campionatului Ligii a 3-a și a marcat trei goluri, ultimul chiar împotriva liderului, Miercurea Ciuc.

Tânărul jucător format la LPS Iași spune că este pregătit fizic și mental să facă pasul la CSM Poli. „Eu sunt pregătit să fac pasul la echipa din Copou, atât fizic, cât și mental. Sper să demonstrez că merit să joc la CSM Poli”, a declarat Panțîru.

Acesta a început fotbalul în clasa a VII-a la LPS Iași, cu prof. Marian Andrei. A fost un an la Academia Hagi, după care a revenit la LPS Iași, unde a terminat junioratul. Ionuț Panțîru a ajuns la Miroslava în luna ianuarie a acestui an, de la Shighetul Marmației, formație la care a activat jumătate de an.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă