CSM l-a pierdut pe N”Kongue! Atacantul a semnat cu ALRO

CSM l-a pierdut pe N''Kongue!** Atacantul a semnat cu ALRO

Oficialii grupării ALRO Slatina au demarat campania de achiziții a verii odată cu aflarea veștii că vor continua în viitorul sezon al Ligii a II-a după depunctarea băimărenilor. Camerunezul ce în sezonul precedent a evoluat pentru CSM Râmnicu Vâlcea, cel mai periculos jucător în meciurile directe cu ALRO, Christian N”Kongue a ajuns la echipa slătineană.

Atacantul de 29 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane. „Vrem să facem una dintre cele mai puternice echipe ale seriei pentru sezonul următor. Ne-am înțeles cu cel mai bun atacant al Ligii a II-a, aflat de mult timp în atenția noastră. N”Kongue este primul transfer, este un atacant cu reale calități, vom continua campania de achiziții pentru că ne dorim, în această pauză competițională, să aducem jucători foarte valoroși. Prin acest prim transfer sunt convins că rezolvăm una dintre marile probleme, atacul”, a precizat președintele Ionuț Ivan.

N”Kongue a mai evoluat pentru formațiile Delta Tulcea, Oțelul Galați, FCM Târgu Mureș, iar în ultima perioadă la CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă