Csik testează un fundaș central și un mijlocaș stânga în amicalul cu Luceafărul

După seria de jocuri amicale din mini-cantonamentul de pregătire de la Satu Mare, de săptămâna trecută, antrenorul Tiberiu Csik a hotărât deplasarea lotului de jucători la Sânmartin, lângă Oradea, pentru a juca un meci în compania nou-promovatei în Liga 3, Luceafărul. Partida se va disputa de la ora 18:00, iar Olimpia merge cu lotul mult mai slăbit față de startul perioadei de pregătiri. Asta din cauză că Florin Mureșan este încă accidentat și se pare că va mai sta pe bară încă două săptămâni, Adrian Sălăgeanu a hotărât să se retragă din activitatea fotbalistică, iar Marius Bălău pare și el aproape de a agăța ghetele în cui definitiv.

Ionuț Tătaru și Mihai Bode, veniți să umple golurile din lotul sătmărenilor

Pentru a umple golurile lăsate în apărare, Tiberiu Csik va testa un fundaș central care are peste 40 de partide jucate în liga secundă. Ionuț Tătaru (foto principal, nr. 5) a mai jucat la Pandurii Târgu Jiu, Minerul Lupeni, Rapid București, CSM Râmnicu Vâlcea și Metalul Reșita. Fotbalistul gorjean poate juca atât fundaș central, cât și fundaș stânga, departamente la care Olimpia are probleme în acest moment.

Antrenorul „galben-albaștrilor” încă așteaptă ca Mihai Bode (foto mic), jucătorul de la Luceafărul Bălan care a eliminat Olimpia II din barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, să dea un răspuns la oferta conducerii și să prezinte la echipă. Surse din cadrul clubului anunță că acesta ar putea fi testat în partida de astăzi, împotriva Luceafărului Oradea. Mihai Bode poate evolua ca mijlocaș stânga și ca al doilea vârf, dar încă rămâne sub semnul întrebării dacă jucătorul poate confirma și la nivelul Ligii a 2-a.

Totodată, în partida de astăzi atacantul sârb Velimir Stankovic va mai primi o șansă de a impresiona staff-ul sătmărean. El a marcat un gol în partida sa de debut, jucată de Olimpia vineri, în compania echipei Unirea Valea lui Mihai, dar nu a impresionat prin tehnică sau disponibilitatea la efort.

La capitolul plecări, pe lângă Adrian Sălăgeanu, Olimpia s-a mai despărțit de câțiva jucători care au impresionat sezonul trecut la satelitul Olimpia II.

Dintre ei, Richard Gulya a plecat la FC Zalău, fundașul Paul Cristian la Sănătatea Cluj, iar atacantul Pop Patrik la Unirea Jucu.

Articol scris de Andrei PASCA

Pe aceeași temă