CS Universitatea Craiova și-a luat portar de la Focșani

CS Universitatea Craiova** și-a luat portar de la Focșani

Imediat după meciul din Cupa României de la Liești, portarul George Trifan (CSM Focșani) a plecat la Craiova pentru a face parte din lotul CS Universitatea.

George Trifan este în acest moment produsul cel mai bun al clubului de fotbal CSM Focșani. Calitățile lui, puse cu forță în evidență în turul Campionatului Ligii a III-a, în care CSM Focșani a evoluat până la retragerea din competiție, au atras atenția unor cluburi cu pretenții din România.

Dintre acestea, George Trifan a ales CS Universitatea Craiova, formație care a depus documentele pentru a fi înscrisă în Liga a II-a. „Obiectivul nostru este unul singur, și anume promovarea în Liga 1. Îmi doresc și sunt aproape sigur că vom reuși acest obiectiv” declara Erik Lincar, antrenorul noii formații a Olteniei, continuatoarea Craiovei „Maxima”.

George Trifan, care poate face repede pasul spre, iată, Liga I, a fost așteptat la Liești de un reprezentant al Universității cu care a plecat la Craiova imediat după meciul de Cupă.

Pentru puștiul cu rădăcini la Biliești, născut și crescut la Focșani, plecarea în Oltenia este un foarte mare pas înainte în carieră și, dacă va fi suficient de atent la sfaturile bune ale celor din jur, și în viață. Este dator să arate că la Focșani există foarte buni profesioniști care l-au învățat ce trebuie să știe un jucător de fotbal, în general, și un portar, în principal.

Dan Dumitru, fostul președinte al CSM Focșani și președintele Asociației Județene de Fotbal Vrancea a declarat că se bucură pentru reușita lui George Trifan, în plan personal, dar că nu se poate bucura că un astfel de jucător nu se poate realiza acasă, la clubul care l-a format pentru că, practic, la Focșani nu mai are unde juca la nivel de seniori.

Articol scris de George DUMITRU

Pe aceeași temă