CS Universitatea a transferat un internațional Under 17: „Am încredere că poate face față”

După achiziționarea lui Dacian Varga, CS Universitatea Craiova a anunțat ieri că a reușit să mai transfere un jucător. Echipa olteană și-a asigurat serviciile lui Andrei Ivan pentru doi ani și jumătate. Atacantul, component al naționalei Under 17, a fost adus de la Sporting Pitești.

CS Universitatea Craiova continuă campania de transferuri din această iarnă odată cu transferul lui Andrei Ivan. Atacantul achiziționat de la Sporting Pitești a marcat 13 goluri în cele 16 jocuri în care a evoluat în acest sezon pentru echipa sa de club.

Conform site-ului oficial al liderului Seriei a II-a, jucătorul a fost monitorizat în ultima perioadă de departamentul de scouting al clubului oltean și a fost văzut la lucru de Ovidiu Stângă, în partida amicală CS Universitatea – Sporting Pitești, scor 3-2, disputată la sfârșitul lunii octombrie pe stadionul „Petre Deselnicu”. Ivan este unul dintre componenții lotului naționalei U17 a României.

„Mă bucur foarte mult că Virgil a ajuns la o echipă puternică precum CS Universitatea Craiova. Pentru el clubul oltean reprezintă o nouă etapă în cariera de sportiv. Am încredere că poate face față la gruparea din Craiova. Sper să gestioneze bine succesul și trebuie să arate în continuare că este un caracter puternic, pentru a arăta că nu degeaba a fost achiziționat de noul club”, a declarat, pentru Sport Dâmbovițean, primul antrenor al lui Virgil Ivan, Mircea Petrescu.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă