CS U Craiova a mai bifat un transfer: Băluță s-a întors în Bănie

CS U Craiova a mai bifat un transfer:** Băluță s-a întors în Bănie

Așa cum s-a anunțat în conferința de presă de prezentare a lui Ionel Gane, clubul CS U Craiova continuă campania de repatriere a tinerelor talente crescute în Oltenia. Astfel, siteul oficial al campioanei seriei a II-a a Ligii 2 anunță un nou transfer pe filiera Viitorul, după ce în iarnă a fost adus de acolo Ionuț Șerban.

În cursul zilei de azi, mijlocașul Alexandru Băluță (20 de ani) a semnat un contrac cu CS U Craiova. Produs al Școlii de Fotbal „Gică Popescu”, Băluță a evoluat în sezonul trecut în 24 de partide în liga întâi, reușind să marcheze 3 goluri. Noul jucător al Craiovei are 6 selecții în naționala U17 a României, pentru care a marcat de 3 ori, și o selecție în naționala de tineret a țării.

Din informațiile Liga2.ro, jucătorul a semnat un contract pe 3 ani cu prelungire pe încă doi, iar suma transferului a fost de 200.000 de euro. Totodată, Viitorul va primi 25% la următorul transfer al internaționalului de juniori.

Vă reamintim că, pentru sezonul 2013-2014, oltenii i-au achiziționat până acum pe Herghelegiu, Avrămia (ambii CSMS Iași), Mateiu (FC Brașov), Kay (Belenense), Nuno Rocha (Maritimo), Straton (ex-FC Vaslui) și Frăsinescu (Gaz Metan). Ultimul de pe listă a fost semnat azi de dimineață, ajungându-se la un acord

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Laurențiu MICH

Pe aceeași temă