CS Oșorhei renunță la o parte dintre jucători pentru a reduce cheltuielile

CS Oșorhei** renunță la o parte dintre jucători pentru a reduce cheltuielile

După un tur de campionat cu rezultate slabe, singura echipă bihoreană din Liga a III-a la fotbal, CS Oșorhei, va efectua câteva modificări în lotul de jucători în această iarnă. Astfel, conducătorii grupării bihorene vor renunța la jucătorii cu care aveau cheltuieli suplimentare, pentru care s-au plătit cazarea și masa.

Între alții, jucătorii vizați sunt Contor, Dumitrescu, Bogman, Arsene sau P. Achim.

O altă plecare importantă a unui jucător de la CS Oșorhei în această iarnă o reprezintă cea a căpitanului Lucian Todea, care a decis să plece în străinătate, urmând a juca în Austria.

Pentru întărirea lotului, se preconizează transferarea unor fotbaliști de la echipe din județ.

Pe de altă parte, reunirea lotului în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul de primăvară a fost stabilită pentru data de 14 ianuarie. La o săptămână de la reluare, echipa antrenată de Rudy Kovacs va intra în cantonament la Băile Felix, timp de 10 zile.

Conducătorii echipei au stabilit deja și câteva jocuri amicale, urmând a fi întâlniți adversari precum CSC Sânmartin, Termal Gyula, FC Bihor și Bihorul Beiuș.

Campionatul Ligii a III-a se va relua pe data de 28 februarie, iar în condițiile de restructurare echipa din Oșorhei va avea ca obiectiv calificarea în faza play-off.

Sursa: eBihoreanul
 

Pe aceeași temă