CS Mioveni s-a despărțit de unul dintre cei mai vechi jucători pe care îi avea în lot. „Am avut multe de învățat”

CS Mioveni s-a despărțit de unul dintre cei mai vechi jucători pe care îi avea în lot.

CS Mioveni a intrat de luni într-un cantonament centralizat la baza proprie, iar lotul pe care se bazează antrenorul Iordan Eftimie întârzie să primească întăriri. Una dintre noutăți este atacantul Alexandru Popescu (20 de ani), jucător care aparține de CS U Craiova și care în sezonul trecut a evoluat în Liga 2 pentru Academica Clinceni.

În schimb, la capitolul despărțiri, gruparea argeșeană nu se va mai baza în noul sezon pe unul dintre vechii componenți ai lotului. Chiar dacă a participat la prima săptămână de pregătire, Mihai Vintilă (29 de ani) nu va mai continua la CS Mioveni, club la care a fost legitimat în ultimii cinci ani și jumătate, iar acum a ajuns la final de contract.

„O perioadă cu bune și rele, în care am avut multe de învățat de la antrenori ca Pelici, Niculescu, Stoican sau Roșu.Consider că a fost o perioadă bună, cu meciuri frumoase, mai ales cele din Cupa României. Am acumulat o experiență bună la nivelul ligii secunde, care îmi va fi de folos pe viitor”, a spus Mihai Vintilă pentru Argeș Sport.

11 meciuri și 1 gol sunt cifrele lui Mihai Vintilă la CS Mioveni în ultimul sezon. În cariera sa a mai jucat și la FC Argeș, CSM Slatina și Albota.

Față de lotul cu care a încheiat recentul sezon, CS Mioveni s-a despărțit și de Florin Ilie, George Pirtea, Ciprian Negoiță, Robert Roșoagă și Andrei Neagoe.

Până pe 13 iulie, CS Mioveni continuă cantonamentul pe plan local. În acest interval susține și două meciuri amical, pe 7 iulie cu Metaloglobus și pe 10 iulie cu Pandurii Târgu Jiu.

Pe aceeași temă