CS Mioveni a făcut o ofertă concretă pentru Năstăsie

03 Jan. 2012, 12:58 Bursa transferurilor
CS Mioveni a făcut o** ofertă concretă pentru Năstăsie

CS Mioveni se va baza în retur mai mult pe jucători tineri, care vor fi aduși la echipă în această iarnă, cel mai probabil din Liga 2, în tentativa de a îndeplini baremul de 25 de puncte și de a evita retrogradarea.

„Trebuie să fim foarte atenți în noul an competițional, mai ales la etapele rămase din retur. Un lucru este însă clar, ne vom axa pe jucători tineri, de 25 de ani, sau chiar mai jos. Mulți îi vom transfera în această iarnă. Cu aceștia sperăm să vedem o altă față a echipei de la 9 ianuarie, iar la vară să avem un nou motiv de sărbătoare. Acum, primordial pentru noi este să facem 25 de puncte, ca să atingem baremul, și după aia vrem și mai mult, pentru că eu cred că, dacă vom acumula 30 de puncte la final, putem să scăpăm de retrogradare”, a spus directorul general al CS Mioveni, Răzvan Tunaru.

Însă, „lanterna roșie” din Liga 1 dorește și jucători experimentați, astfel că una dintre țintele din pauza competițională este căpitanul lui FC Argeș, Cosmin Năstăsie, în vârstă de aproape 30 de ani.

„Așteptăm la discuții pentru rezilierea contractelor pe 4 dintre jucători, aceștia cerând timp până la începutul acestui an. Am făcut și o ofertă concretă lui Năstăsie de la FC Argeș, iar în zilele următoare vom mai avea discuții și cu alți fotbaliști să-i transferăm”
, a declarat președintele Consiliului Director al argeșenilor, Dumitru Olteanu, pentru Mediafax .

03 Jan. 2012, 12:58 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă