CS Balotești s-a reunit, dar și-a amânat apoi antrenamentele pentru încă o săptămână. S-a despărțit de doi jucători și nici acum nu are antrenor principal

CS Balotești este a doua echipă din Liga 2 care luni, 9 ianuarie, s-a reunit în vederea pregătirii părții a doua a sezonului. Echipa ilfoveană încă nu are un antrenor principal după ce s-a despărțit de Cornel Nica, iar la prima ședință din 2017 a avut lipsă trei jucători, doi dintre ei plecați definitiv, iar altul învoit câteva zile.

Antrenorul secund Emil Stanca a condus antrenamentul de luni al Baloteștiului, iar printre jucătorii care au venit la reunire nu s-au aflat Marius Bâtfoi (26 ani – foto în albastru, în plan secund), plecat la ASA Târgu Mureș, Călin Păduraru (20 ani), lăsat liber de contract, și Marius Antoche (24 ani), învoit. Prezenți au fost ceilalți jucători care s-au regăsit în lot la finalul primei părți a sezonului, însă și câțiva juniori ai clubului.

Totuși, condițiile meteorologice vor da peste cap planurile de pregătire și ale ilfovenilor, după ce FC Brașov și Foresta Suceava și-au amânat pentru câteva zile reunirea. Astfel, CS Balotești își va întrerupe antrenamentele în această săptămână și le va relua de luni, 16 ianuarie.

„Fiind temperaturile astea scăzute, cred că amânăm până luni startul pregătirii. Se anunță iar zăpadă zilele astea… Ieri doar ne-am întâlnit să vedem ce și cum, dar de luni o să începem pentru că s-a anunțat iar ger și nu putem să riscăm”, a spus, pentru Liga2.ro, președintele Liviu Gulie, care a comentat și situația noului antrenor principal: „Încă nu am decis cine este noul antrenor. De luni. Deocamdată suntem în tatonări.”

Mijlocașul Păduraru a evoluat pentru CS Balotești în prima parte a sezonului în 16 meciuri, în timp ce atacantul Bâtfoi a jucat în 20 de meciuri și a înscris 4 goluri, fiind al treilea golgheter al echipei după Herea (10 goluri) și Valentin Andrei (5 goluri).

Programul amicalelor este însă stabilit în mare parte: Viitorul Domnești (18 ianuarie), CS Tunari (21 ianuarie), Concordia Chiajna II (25 ianuarie), Unirea Slobozia (28 ianuarie), Metaloglobus București (4 februarie), Chindia Târgoviște (11 februarie), FC Voluntari II (14 februarie), Flacăra Moreni (18 februarie) și Juventus București (22 februarie).

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă