CS Afumați i-a găsit înlocuitor lui Vlada! Ilfovenii au bătut palma cu un golgheter din Liga 3. „Am simțit că este cazul să fac pasul la un nivel superior”

CS Afumați i-a găsit înlocuitor lui Vlada! Ilfovenii au bătut palma cu un golgheter din Liga 3.**

CS Afumați i-a găsit înlocuitor fostului golgheter Marian Vlada, plecat în această iarnă în Liga a 4-a București, la Academia Rapid. Cea de-a treia achiziție a iernii a grupării ilfovene situate pe locul 4 în Liga 2 vine din Liga 3, acolo unde a fost principalul om de gol al Unirii Alba Iulia.

Intrat în ultimele șase luni de contract cu Unirea, atacantul Daniel Lăsconi (22 de ani) a fost încântat de oferta primită de la CS Afumați și a semnat cu echipa din Liga 2 pentru o perioadă de patru ani, anunță Ziarul Unirea. Totuși, contractul cu ilfovenii intră în vigoare abia din vară.

Antrenorul Vasile Neagu și-l dorește de acum pe jucător, însă conducătorii formației din Alba speră să-l mai țină pe Lăsconi și pentru retur, fiindcă au mari probleme în ofensivă și ar rămâne fără om de gol. Atacantul își dorește să fie lăsat să plece de acum la Afumați.

„Am trăit o perioadă plăcută la Alba Iulia, am jucat șapte ani aici, dar am simțit că este cazul să fac pasul la un nivel superior. Este Liga a 2-a, alte condiții financiare și sper să se lămurească lucrurile în această săptămână”, a declarat Daniel pentru Ziarul Unirea.

„Știm despre decizia sa, era în ultimele șase luni și a semnat cu CS Afumați. În ceea ce mă privește, voi apela la el în retur, o să-l folosesc dacă va rămâne la Unirea”, a spus și antrenorul Adrian Bicheși.

În turul campionatului Ligii 3, Daniel Lăsconi a înscris de șapte ori pentru Unirea, fiind golgheterul echipei. Atacantul a fost dorit de CS Afumați și în vara anului trecut, când a fost observat la naționala fotbaliștilor fără contract, însă mutarea nu s-a produs, deoarece ilfovenii ar fi trebuit să plătească 3.500 de euro compensație de formare. A revenit apoi la Alba Iulia, unde a semnat pe încă un an.

În această iarnă, CS Afumați i-a mai adus pe mijlocașul Cristi Novacek (22 de ani, ex Concordia Chiajna II) și fundașul Laurențiu Vențer (26 de ani, ex Academica Clinceni).

Pe aceeași temă