Crușoveanu: „Sper să-mi câștig locul de titular și să ajut cât de mult pot echipa”

06 Mar. 2012, 13:55 Bursa transferurilor
Crușoveanu:**

Sosit în această iarnă la FC Olt Slatina, fundașul central Cosmin Crușoveanu s-a regăsit în multe meciuri amicale în formula de start. Jucătorul transferat de la Gaz Metan Severin speră să se impună în unsprezecele de bază conceput de Dan Oprescu pentru returul sezonului.

Fotbalistul transferat în această iarnă de la colega de serie Gaz Metan Severin, Cosmin Crușoveanu spune că s-a adaptat repede la FC Olt Slatina. Fundașul central își dorește să se impună în formula de start pentru abordarea returului și să contribuie la îndeplinirea obiectivului, menținerea în eșalonul secund.

„M-am acomodat neașteptat de bine, băieții m-au ajutat, chiar și antrenorul, va rămâne să-mi câștig locul de titular și să ajut cât de mult pot echipa, pentru că de-asta am venit, nu să fac act de prezență. Sunt sigur că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul. Clasamentul este strâns, iar eu sunt încrezător că vom reuși să terminăm pe un loc mulțumitor”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„În cele două amicale vom pune la punct ultimele lucruri”

În această săptămână, alb-vișinii susțin ultimele meciuri de pregătire înaintea startului returului de campionat. FC Olt Slatina va întâlni, miercuri, Chindia Târgoviște, iar sâmbătă, în cadrul testului final, FC Argeș.

„Mai sunt două jocuri în care vom pune la punct toate aspectele, astfel încât la începerea returului să fim cât mai pregătiți. În meciul cu Alro șansele sunt egale, noi sperăm să-l tranșăm în favoarea noastră. Așteptăm cu nerăbdare începerea campionatului, pauza aceasta a fost destul de lungă”, a mai spus fundașul celor de la FC Olt.

Cosmin Crușoveanu a semnat un contract valabil pe un sezon și jumătatea cu FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta Nouă

06 Mar. 2012, 13:55 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă