Crivac va testa trei jucători sârbi în revanșa acordată lui Atletic Bradu!

Crivac va testa trei jucători sârbi** în revanșa acordată lui Atletic Bradu!

Fotbaliștii de la FC Argeș continuă perioada de pregătire până la intrarea în cantonament. Fotbaliștii antrenați de Iulian Crivac vor intra, duminică, în cantonamentul cen­tra­­li­zat de la Baza Vulturilor, unde vor sta 9 zile. Piteștenii vor efectua antrenamente după un program bine stabilit de preparatorul fizic Dan Didiță.  

Până atunci, piteștenii vor dis­­puta astăzi, de la ora 17, un joc amical cu Atletic Bradu, pe te­renul sintetic de la Bradu. Cele două echipe s-au mai întâlnit și la sfârșitul săptămânii trecute, tot în aceeași locație. Alb-violeții s-au impus cu 1-0, după un gol mar­cat în minutul 90 de mij­lo­cașul Alexandru Popescu, venit în pro­be de la Sporting Câm­pu­lung.

Antrenorul Iulian Crivac va testa în jocul de astăzi și trei stranieri: „În această seară (n.r. – ieri), la Pitești urmează să a­jun­gă trei jucători sârbi. Ne-au fost recomandați de un im­pre­sar și urmează să-i vedem în meciul de la Bradu. Este vorba de un fundaș lateral, de un fun­daș central și de un atacant. Toți trei au evoluat la formații de liga a doua din Serbia. Până nu-i vom vedea la joc, nu putem să ne ex­primăm o părere despre ei”, a declarat Cătălin Barbu, ad­mi­nistratorul delegat al clubului FC Argeș.
 
Fundașul de la Tulcea n-a mai venit

Conducerea lui FC Argeș a încercat să întărească lotul și acum câteva zile, prin aducerea unui fundaș central. Totul a fost însă în zadar, iar ne­gocierile n-au mai avut loc, pentru că fotbalistul nu își rezolvase situația contractuală cu fosta echipă. „Am vrut să aducem un jucător de la Delta Tulcea, dar nu a fost posibil. El a vrut să vină la noi, însă i-am spus să își rezolve situația cu fosta echipă, iar după aceea vom sta de vorbă. El este încă sub contract cu Delta și îl vom primi doar după ce toate lucrurile vor fi clare”, a declarat Cătălin Barbu.

Vor amical cu Măciuca

Staff-ul tehnic al lui FC Argeș încearcă să definitiveze seria jocu­ri­lor de verificare. Alb-violeții au fixat până acum patru jocuri de veri­fi­care cu FC Olt, CS Mioveni, Dinamo II și Chindia Târgoviște. Primul va avea loc pe 12 februarie, iar ultimul, pe 2 martie, cu o săptămână îna­­inte de începerea returului de campionat. Antrenorul Iulian Crivac încearcă să găsească un adversar și pentru data de 22 februarie. Din câte se pare, principalul alb-violeților vrea să umple acest gol cu Da­­mila Măciuca, partenera de serie. În scurt timp, conducerile celor două cluburi ur­mea­ză să stabilească și locația acestui meci.

Discuții pentru Doman

Deși echipa este în liga se­cun­­dă de patru ani, unii dintre fot­baliștii de la FC Argeș au stâr­nit interesul și altor cluburi. Este vorba despre mijlo­ca­­șul Cătălin Doman, ca­re a revenit la FC Argeș în vară, după un împru­mut în Azerbaidjan la Khazar Lankaran, echi­pă pregătită pe atunci de Mircea Rednic. „Sunt dis­cu­ții în vestiar despre Do­man că ar fi căutat de anu­mi­te echipe, însă până a­cum nu este nimic concret. Nu am fost contactat de cineva care să vină să spună că oferă o su­mă pentru el”, susține administratorul lui FC Argeș.

Program spartan în cantonament

Jucătorii de la FC Argeș vor în­­ce­pe de duminică, la Baza Vultu­rilor, cantonamentul, unde vor sta 9 zile. Staff-ul tehnic va face pregătirea cu fot­baliștii, după un program bine stabilit de preparatorul fizic Dan Didi­ță: „În afară de antrenamentele de la stadion, vom face alergări în pădurea Trivale, pe distanțe scurte și lungi. Vom merge și la bazin, spre a face recuperarea. Va fi un program spar­tan de pregătire fizică în cantona­ment, pentru că trebuie să ne țină pe tot parcursul re­turului”, a mai spus Cătălin Barbu.

Sursa: Curierul zilei

Pe aceeași temă