Cristian Cristea a semnat cu Viitorul Constanța

31 Jan. 2012, 12:53 Bursa transferurilor
Cristian Cristea** a semnat cu Viitorul Constanța

Golgheterul Ligii a II-a, Cristian Cristea, s-a transferat la Viitorul Constanța. După rezilierea contractului cu FC Snagov, atacantul a semnat un contract pe o perioadă de doi ani și jumătate cu liderul Seriei I.

Marcator a 12 goluri în turul campionatului la FC Snagov, toate din acțiune, Cristea s-a înțeles cu echipa constănțeană și speră ca în următoarea perioadă să răsplătească încrederea care i-a fost acordată de echipa lui Gheorghe Hagi.

„Am semnat pe doi ani și jumătate cu Viitorul. Sunt mulțumit din toate punct de vedere. Îmi doresc doar să fiu sănătos, să revin cât mai repede pe gazon și să răsplătesc încrederea care mi-a fost acordată.”, a spus Cristian Cristea pentru Liga2.ro.

Golgheterul Ligii a II-a a acceptat oferta Viitorului și pentru proiectul îndrăzneț pe care îl are liderul Seriei I. „Merg pentru proiectul pentru Liga I, să revin și să demonstrez că aceste 12 goluri n-au fost din noroc, ci pe calități. Am dat golurile din acțiuni, nu din penalty-uri sau lovituri libere. E un atu pentru mine, pentru că sunt muncite.”

Jucătorul în vârstă de 23 de ani parcurge în acest moment un program strict de recuperare după operația suferită la genunchiul drept în această pauză de iarnă. Revenirea la alergări a lui Cristea este așteptată pentru începutul lunii martie.

Transferul golgheterului la Viitorul pare o afacere foarte bună pentru constănțeni având în vedere pasatorii excelenți din lot, Cristocea, Dică și Lazăr, și descrierea pe care și-o face Cristea: „Sunt un atacant modern, să zicem, adică ce se caută în ziua de azi: cu o foarte bună explozie, foarte bună viteză și am o viziune bună. Văd bine gaura unde trebuie să plec și să primesc mingea, însă dacă mi se dă sau nu, asta nu e problema mea.”

Cristian Cristea este cel de-al patrulea transfer al lui Viitorul, după Liviu Ștefan, Alexandru Iacob și Nicolae Dică.

12 goluri a marcat atacantul, reușind să fie golgheterul întregii Ligi a II-a

1075 minute a strâns Cristian Cristea în cele 15 meciuri jucate în acest tur de campionat la ilfoveni, în 13 a fost titular și în două a intrat ca rezervă

Articol și foto de Marius ANGHEL

31 Jan. 2012, 12:53 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă