Cristi Munteanu și Edi Preda, ultimele noutăți din Zăvoi. Florin Costea a făcut vizita medicală cu CSM și în câteva zile va da un răspuns

Cristi Munteanu și Edi Preda, ultimele noutăți din Zăvoi.** Florin Costea a făcut vizita medicală cu CSM și în câteva zile va da un răspuns

Fundașul central Cristian Lucian Munteanu (35 ani, foto, în dreapta) și portarul Eduard Preda (20 de ani)  au ajuns azi în Zăvoi și au efectuat primul antrenament la echipa pregătită de Jerry Gane, CSM Râmnicu Vâlcea. 

Cristian Munteanu a mai evoluat în cariera sa la formațiile West Petrom Arad, FC Bihor, FC Sopron, Politehnica Iași, FCM Târgu-Mureș, FC Brașov, Săgeata Năvodari, CSMS Iași, U Cluj și Viitorul. În primăvară, Munteanu a bifat două meciuri la Liga 1 pentru Viitorul.

Portarul Eduard Preda a fost în pregătiri cu Juventus București, dar nu a fost păstrat și va fi testat mâine de Jerry Gane, în amicalul cu FC Hermannstadt. Eduard Predaa dat în trecut probe și la Arsenal Londra! A fost crescut de CSM Ploiești și a debutat în Liga a III-a la doar 16 ani pentru Conpet.

„Cristi Munteanu este un jucător cu experiență, ne poate ajuta, el se menține bine, chiar dacă are o vârstă. Îmi doresc să rămână, avem bine acoperit  postul de fundaș central. El a discutat cu managerul Lucian Munteanu, sper să se  finalizeze și să rămână și el, Neag și Dina. Neag încă se mai gândește la Rapid, dar trebuie să se decidă. La portari, mergem pe ideea pe care am plecat, să avem acolo un Under 21. Edi Preda știu că a fost la Tulcea, acum în pregătiri cu Juventus, vreau să îl văd. Mai căutăm un mijlocaș central”, a spus Jerry Gane.

Cinci jucători la vizita medicală

Cinci jucători care se pregătesc cu CSM Râmnicu Vâlcea au fost în această dimineață la Craiova, unde au efectuat vizita medicală. Ionuț Neag, Sorin Bușu, Alexandru David, Florin Costea și Mihai Dina au susținut vizita medicală la Policlinica Sportivă din Bănie. „Am discutat și cu Florin Costea și am convenit să facă acum și el vizita medicală. În câteva zile ne va da un răspuns, dacă râmâne la noi, ar fi un mare câștig. El mai are discuții în străinătate și așteaptă să vadă dacă se concretizează ceva acolo”, a anunțat Jerry Gane.

Cei cinci jucători vor evolua mâine în amicalul programat în Zăvoi, de la ora 11,00, cu Hermannstadt.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă