Coțan la Poli Iași

20 Jul. 2009, 15:29 Bursa transferurilor
Coțan** la Poli Iași

Așa cum era de așteptat, unul dintre cei mai talentați mijlocași ai Petrolului, Alin Coțan, a plecat și el de la gruparea lupilor galbeni, ajungând în cantonamentul din Austria al formației Politehnica Iași.
 

 

Chiar dacă mijlocașul ploieștean a fost în atenția altor trei echipe din Liga I (Gloria Bistrița, Astra Ploiești și Pandurii Târgu Jiu), antrenorul Politehnicii Iași, Petre Grigoraș, s-a mișcat mai iute și se pare că s-a înțeles deja cu acționarii Petrolului pentru trecerea lui Coțan la echipa din Copou.
 

 

Acesta este cel de-al doilea jucător de la Petrolul care a ajuns la Poli Iași în această vară, în urmă cu o săptămână fundașul Ionuț Costache fiind și el cooptat în lotul moldovenilor.
În sezonul trecut, Coțan a marcat 7 goluri pentru Petrolul și a dat 8 „assist-uri” colegilor săi, fiind cel mai bun pasator decisiv din lotul ploieștenilor. Coțan a mai evoluat în prima ligă a României, înainte de venirea la Petrolul, atunci când juca pentru formația arădeană UTA.
 

 

Plecările lui Costache și Coțan la Poli Iași nu trebuie să surprindă foarte mult, ținând cont de faptul că acționarii de la FC Petrolul și conducerea Politehnicii Iași se află în relații foarte bune. De altfel, în sezonul anterior, Petrolul a împrumutat de la echipa din Iați nu mai puțin de trei fotbaliști – Pălimaru, Tincu și Straton – dar niciunul dintre aceștia nu a rămas la echipa ploieșteană și pentru noul sezon.
 

 

Sursă: ziarulprahova.ro

20 Jul. 2009, 15:29 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă