Costel Roșu a semnat cu FC Voluntari: „Avem condiții excelente din toate punctele de vedere”

Costel Roșu a semnat cu FC Voluntari:**

Luni, 7 iulie, mijlocașul brăilean Costel Roșu a semnat pentru o perioadă de doi ani cu nou promovata în Liga a II-a, FC Voluntari. Fotbalistul a fost prezent luni la reunirea lotului echipei ilfovene pregătite de Ilie Poenaru și a efectuat deja primele antrenamente cu noua sa echipă.

„Discutasem deja cu oficiali ai echipei FC Voluntari încă de la începutul vacanței, dar nu a fost singura mea opțiune, am mai avut oferte de la Gloria Buzău și FC Olt. Am ales gruparea ilfoveană și am fost primit foarte bine, ce să vă spun, avem condiții excelente din toate punctele de vedere. Echipa are ca obiectiv promovarea în prima ligă, cel mai târziu peste doi ani. Oricum la FC Voluntari există un nucleu de jucători cu experiență și mă refer în primul rând la Maxim care a jucat la Sportul, dar și la alte echipe din prima ligă, la Zaharia, care a trecut și pe la Chiajna și mai sunt fotbaliști de valoare. Vineri vom juca un amical la Mogoșoaia cu Rapid București, iar sâmbătă o vom întâlni pe CS Tunari. Acum ne pregătim la baza noastră sportivă, iar în perioada 4-16 august mergem într-un cantonament la Sf. Gheorghe. Vrem să facem o figură frumoasă în Liga a II-a”, a declarat Costel Roșu.

Când a venit vorba despre CF Brăila fotbalistul a schimbat tonul și a spus cu regret în glas: „La Brăila am fost de trei ori și de fiecare dată am plecat dezamăgit”. Roșu a continuat apoi pe același ton: „Am crezut că se dorește performanță la Brăila, dar m-am înșelat. Fără bani nu poți forma o formație cu pretenții. Toate echipele se întăresc în această perioadă, pentru că urmează un campionat greu, la finalul căruia se va schimba sistemul competițional. Sper din tot sufletul ca formația brăileană să se mențină în Liga a II-a”.

Costel Roșu a evoluat în această primavară la CF Brăila în 14 meciuri, în 11 a fost integralist, a bifat 1158 de minute în culorile clubului și a înscris de două ori.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Pe aceeași temă