Cosmin Necoară a fost trimis la echipa a doua

Cosmin Necoară** a fost trimis la echipa a doua

Luni dimineață Cosmin Necoară s-a pregătit alături de colegii săi de la prima formație, însă după-amiază jucătorul nu a mai fost primit la antrenament. Având deja un contract cu CF Brăila, fundașul a refuzat să semneze o nouă înțelegere. Drept răzbunare, conducerea clubului a hotărât ca acesta să se pregătească cu echipa a doua, chiar dacă asta înseamnă noi probleme pentru apărarea echipei.

Neavând prea multe soluții pentru linia defensivă, antrenorului Alin Pânzaru nu i-a picat bine această decizie însă tehnicianul consideră că regulamentul de ordine interioară al clubului trebuie respectat.

„Necoară este un jucător important în angrenajul echipei, dar dacă șefii clubului au hotărât ca el să meargă la echipa a doua, nu avem ce face, trebuie să respectăm această decizie și să căutăm soluții pentru acoperirea acestui post”, a declarat Pânzaru, pentru „Obiectiv – Vocea Brăilei”.

Contactat telefonic, Necoară s-a arătat surprins de această mutare a sa în planul al doilea, dar a spus că se va antrena cu aceeași determinare și la echipa a doua.

„M-a surprins decizia conducerii clubului, dar îi voi da curs. Eu sunt sub contract cu gruparea brăileană, așa că voi fi prezent la antrenamentele conduse de Vasile Darie și Adrian Baldovin. Sunt jucător profesionist și nu-mi bat joc nici de munca mea, nici de munca altora. Am deja un contract în derulare și nu văd de ce ar trebui să semnez altă înțelegere. Îmi pare rău că pierd o săptămână din cantonamentul centralizat, dar am primit un program de pregătire de la antrenorul Alin Pânzaru și îl voi respecta întocmai”, a declarat Cosmin Necoară.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Pe aceeași temă