Cosmin Gârleanu a semnat cu campioana Galațiului!

Cosmin Gârleanu** a semnat cu campioana Galațiului!

Recent promovată în liga a III-a, Sporting Liești a reluat de câteva zile pregătirile pentru cele două competiții în care va evolua în noul sezon competițional, liga a III-a și faza națională a Cupei României. Campionii ultimelor două ediții de liga a IV-a Galați au programate câte o ședință de antrenament pe zi iar antrenamentele se desfășoara la Smârdan.

Pentru noul sezon de liga a III-a și pentru un parcurs cât mai lung în Cupa României, cei de la Spoting Liești au reușit deja o achiziție de marcă, Cosmin Gârleanu, fostul jucător al FC Oțelul (II), FCM Dunărea și Petrolul Ploiești, va evolua la Liești în sezonul viitor. De asemenea pentru a corespunde standardelor impuse de Federația Română de Fotbal, licențele UEFA A și B, staff-ul tehnic al echipei a fost îmbunătățit cu antrenorul Valentin Cramer, posesor al licențelor respective.

Campionatul ligii a III-a va începe, conform programării inițiale, vineri, 16 august, iar programul urmează să fie stabilit de Federația Română de Fotbal. În primul tur al Cupei României, Sporting Liești va juca miercuri, 17 iulie, iar adversarul urmează să fie stabilit de FRF. Printre adversarii celor de la Liești ar putea fi câștigătoarele de cupă din județele limitrofe sau una din ultimele 4 echipe din seria I din liga a III-a.

 

Sursa: SportGalați

Pe aceeași temă