Cornel Căinari poate da lovitura carierei. Mijlocașul de la Bucovina Pojorâta se antrenează cu o echipă din Liga 1 și e aproape să semneze

Cornel Căinari poate da lovitura carierei.** Mijlocașul de la Bucovina Pojorâta se antrenează cu o echipă din Liga 1 și e aproape să semneze

Un singur jucător nou s-a prezentat, luni dimineață, la reunirea echipei CSMS Iași, față de lotul cu care s-a încheiat anul 2015. Tehnicianul Nicolo Napoli, care va ajunge la Iași abia miercuri, îl va testa în perioada următoare pe mijlocașul Cornel Căinari (27 ani), de la Bucovina Pojorâta, jucător pe care divizionara secundă l-a transferat în vară de la Bacău. La reunirea lotului au participat 23 de jucători, între aceștia numărându-se și Liviu Ganea, care se va despărți de formația ieșeană. În această seară sau marți va ajunge în Iași pentru a fi testat și stoperul croat Ante Saric, în timp ce Julius Wobay nu a răspuns încă ofertei oficialilor ieșeni.

Președintele executiv Florin Prunea a subliniat că lotul va întărit în perioada următoare, iar în funcție de jucătorii care vor veni se va stabili dacă va mai pleca cineva din lotul vechi.

„Ne așteaptă o perioadă grea, de acumulări, trebuie să fim toleranți, pentru că urmează zile grele pentru jucători, cu două-trei antrenamente pe zi. Ne reunim cu încredere și sper să facem un an bun. Deocamdată l-am luat pe Căinari de la Pojorâta, un băiat care a fost la Bacău și despre care avem referințe bune. Îl vom testa în următoarea perioadă. Trebuie să ajungă și croatul Ante Saric pentru a fi testat, dar acum este în aeroport la București, nu a putut ajunge din cauza ceții. Cu Wobay negociem în continuare, în timp ce Paul Batin este un subiect închis pentru noi în acest moment. Sigur, ne mai dorim jucători pentru îmbunătățirea calității lotului, dar nu ne grăbim. În afară de Dantas și Liviu Ganea, deocamdată nu va pleca nimeni. În funcție de ce transferuri vom face, vom vedea pe parcurs dacă va mai pleca cineva”, a declarat Florin Prunea.

Lotul prezent la reunire: Alessandro Caparco, Branko Grahovac, Dumitru Hotoboc (portari), Ionuț Voicu, Narcis Bădic, Lukacs Bole, Mădălin Ciucă, Alexandru Crețu, Andrei Enescu, Gabriel Bosoi, Cosmin Frăsinescu, Vasile Gheorghe, Petre Goge, Bojan Golubovic, Ștefan Grigorie, Ovidiu Mihalache, Milan Mitic, Gianmarco Piccioni, Alexandru Țigănașu, Marian Târsa, Sabin Moldovan (ultimii doi juniori), Cornel Căinari (de la Pojorâta), Liviu Ganea. Nuno Viveiros și croatul Ante Saric (stoper) nu au putut ajunge de la București din cauza ceții, iar Gomo Onduku nu a primit încă viza de intrare în România. De la reunire a lipsit motivat și Alexandru Boiciuc, acesta fiind convocat la lotul de tineret al Republicii Moldova.

16 meciuri și 1 gol are Cornel Căinari strânse la Bucovina Pojorâta în prima parte a sezonului din Liga 2

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă