Complicații pentru Bătrâna Doamnă

25 Jul. 2009, 13:04 Bursa transferurilor
Complicații pentru Bătrâna Doamnă

Oficialii utiști mai trebuie să aștepte câteva zile pentru a afla dacă jucătorii de la Gloria se întorc .

 

Deși oficialii clubului UTA erau optimiști în ceea ce privește revenirea atacantului George Țucudean, lucrurile sunt ceva mai complicate decât au crezut conducătorii. Țucudean a fost direcționat la rândul lui, împreună cu Purece și Chindriș, tot la Gloria Arad, acolo unde au ajuns și alți șase jucători.

 

„Nu pot să dau amănunte despre mine și despre ceea ce se va întâmpla cu mine. Domnul Meszar și tatăl meu știu mai multe. Mie mi s-a spus să merg înapoi la Gloria Arad. Nu prea am vrut, dar m-am conformat. O să vedem ce se va întâmpla până la urmă”, a declarat George Țucudean.

 

Din informațiile pe care le deținem, s-a ajuns la un acord privind revenirea lui Țucudean jr. la UTA, dar s-a decis să se aștepte data de 31 iulie. Până atunci, conform unui contract, omul de afaceri Sandu Ion are timp să achite 150.000 de euro, bani care-i asigură, prin clubul Gloria Arad, proprietatea celor nouă jucători plimbați. Se speră ca apele să se mai liniștească și în funcție de hotărârea lui Sandu Ion, de-a plăti sau nu a doua rată către Gloria Arad, să se ia o decizie. Dacă omul de afaceri va achita suma și va avea drept de control asupra jucătorilor, e greu de anticipat ce va urma. Atunci, totul va depinde de cum se va stinge conflictul Sandu Ion – PDL, care a prins la mijloc gruparea utistă. Există posibilitatea ca omul de afaceri să fie readus lângă UTA de politicieni, mai ales că clubul Gloria Arad a depus o cerere la Primăria Arad prin care solicita primirea în folosință, pe cinci ani, a terenului din Sânicolau Mic. Din informațiile pe care le deținem, cererea ar putea fi aprobată, moment în care s-ar putea produce reconcilierea între PDL și Sandu Ion, deși părțile sunt prinse, la nivelul cel mai înalt posibil pe plan local, într-un conflict materializat într-un proces, acesta fiind se pare substratul întregului circ din ultimele zile.

 

Dacă Sandu Ion nu va plăti a doua rată către Atletico Arad, clubul privat de fotbal își va recăpăta cei nouă jucători și va putea dispune de ei în continuare. Cum unii dintre ei nu mai sunt juniori, va trebui să-i redirecționeze, dar rămâne de văzut câți dintre ei se vor întoarce la UTA și sub ce formă, mai ales că clubul-fanion al Aradului nu are bani să cumpere jucători, fondurile pentru transferuri fiind inexistente.
 

 

articol scris de Sebastian Șiclovan
 

25 Jul. 2009, 13:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă