Coconașu și Filip, puși pe liber de Delta!

Coconașu și Filip,** puși pe liber de Delta!

Din data de 5 februarie 2013 jucătorii Ionuț Filip și Cristian Coconașu au fost puși pe liber de clubul Delta Tulcea, potrivit președintelui Haralambe Meregiu între club și cei doi jucători fiind un acord amiabil de reziliere a contractelor de joc.

Cei doi jucători născuți în Tulcea au părăsit de miercuri orașul Tulcea pentru a fi testați în altă parte, Cristian Coconașu fiind curtat și de o echipă de primă ligă.

„Am plecat deja din Tulcea probabil la noua mea echipă. Ar fi multe de zis, dar nu e încă momentul și din păcate nici nu pot să vă spun la ce club merg din superstiție pentru că prea multă publicitate se poate să încurce mai rău lucrurile.” a declarat miercuri seara Cristian Coconașu, fost căpitan al echipei la Delta Tulcea.

Întrebat de viitoarea sa destinație, fostul căpitan de la Delta a spus că e vorba despre o echipă de primă ligă care l-a chemat la discuții, însă mai sunt și alte trei-patru echipe din al doilea eșalon interesate de semnătura sa pe contract.

Dacă „veteranul” Coconașu s-a despărțit de Tulcea după cinci ani petrecuți aici, Filip în schimb se pare că a revenit pentru puțin timp la Tulcea natală după ce sezonul trecut l-a petrecut la Buzău.

„Momentan nu am nicio ofertă concretă și, din păcate, în ultimele zile am avut unele probleme medicale despre care s-a mai scris.” a declarat Ionuț Filip.

De la Delta Tulcea li s-au mai reziliat contractele, odată cu venirea noului antrenor Mihai Ciobanu, fundașilor Daniel Grigorov și Daniel Munteanu, mijlocașului Ionuț Andrei și atacanților Cristian Pantelie și Răzvan Radu în timp ce jucătorul Bogdan Mitache, singurul jucător din lotul Deltei de echipă națională, a fost retrimis echipei de la care era împrumutat, respectiv Viitorul Constanța.

În locul celor „disponibilizați” clubul tulcean are în pregătire o serie de jucători cu care ar putea semna în cantonamentul de la Snagov de săptămâna viitoare și care vor putea fi văzuți în amicalul de mâine cu Izbânda Mihail Kogălniceanu (locul 2 în Liga a IV-a Tulcea).

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Pe aceeași temă