Coconașu, vedeta transferurilor Unirii!

Coconașu, vedeta transferurilor Unirii!

Unirea Slobozia a cedat în această perioadă, la Iași, al doilea marcator al turului, cu 5 reușite, și totodată principalul executant al loviturilor de pedeapsă și fazelor fixe. Este vorba de Liviu Mihai, care s-a înrolat pentru trei ani și jumătate în trupa lui Lăcătuș. În acest timp, la Slobozia, apar și noutăți. Cel mai cunoscut nume recent intrat în vestiarul Unirii este Cristian Coconașu, fotbalist pe care galben-albaștrii l-au mai vrut și în vară.

Coconașu are 28 de ani și joacă mijlocaș central. Ultima echipă la care a evoluat este Farul Constanța, dar în trecut a mai activat și la Săgeata Năvodari, alături de care a bifat promovarea în Liga I și la Delta Tulcea unde a fost căpitan mai multe sezoane.

Altfel, portarul Nicușor Măstăcan este jucător al Unirii cu acte în regulă. După trialul cu Abatorul, terminat 11-2 pentru Unirea, Adrian Mihalcea i-a păstrat și pentru alte teste pe mijlocașul Octavian Ursu, 19 ani, dar și pe fundașul central Marian Chiripuș, 22 de ani, fost la FC Caransebeș.

Sursa: Independent online

Pe aceeași temă